Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών > BLUE STAR FERRIES - ANEK LINES: ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜ

Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών

BLUE STAR FERRIES - ANEK LINES: ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2020-2021 (ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΡΗΤΗΣ)

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020
Anek LinesBlue Star Ferries
ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2020-2021

Η Kοινοπραξία ANEKSA–SUPERFASTENDEKA(HELLAS) INC. & ΣΙΑ, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες ανάκαμψης του εσωτερικού τουρισμού της χώρας και ενίσχυσης της τουριστικής δραστηριότητας, καθώς και της νησιωτικής οικονομίας, συμμετέχει στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021, παρέχοντας έκπτωσηστα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των δικαιούχων του προγράμματος. Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια ενός μόνο ταξιδίου μετάβασης και επιστροφής, από 01/08/20 έως 31/07/21, στις γραμμές Ηρακλείου και Χανίων, που εξυπηρετούν τα πλοία της BlueStarFerriesκαι της AnekLines.

H παροχή ισχύει με τις ακόλουθες προϋποθέσεις και αφορά αγορές που πραγματοποιύνται απο τα κεντρικά πρακτορεία της ακτοπλοικής εταιρείας:
  • Ισχύει μόνο για εισιτήρια Οικονομικής θέσης ή Αριθμημένου Καθίσματος (ATS) για όσα πλοία δεν διαθέτουν Οικονομική θέση.
  • Δεν ισχύει για αγορά εισιτήριου ιδιωτικής χρήσης οχημάτων.
  • Η παροχή δεν είναι αθροιστική και δεν συνδυάζεται με άλλες εμπορικές εκπτώσεις ή προσφορές.
  • Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης.
  • Σε περίπτωση απώλειας των εισιτηρίων, θα ακολουθείται η ισχύουσα πολιτική της εταιρείας.
Τα εισιτήρια μπορούν ναακυρωθούν, να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία ή να μετατραπούν σε ανοικτής ημερομηνίας με βάση την ισχύουσα πολιτική της εταιρείας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Σε περίπτωση που ο επιβάτης επιθυμεί να ακυρώσει το εισιτήριότου, θα πρέπει απαραιτήτως να ακυρωθούν και τα δυο σκέλη του ταξιδίου(μετάβαση και επιστροφή). Σε διαφορετική περίπτωση, ο κωδικός επιταγής ΟΑΕΔ θα εμφανίζεται ήδη χρησιμοποιημένος και ο επιβάτης δεν θα έχει τηδυνατότητα να τον επαναχρησιμοποιήσει σε μελλοντικό ταξίδι.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της ανωτέρω έκπτωσης είναι η επίδειξη από τους δικαιούχους της «Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού - Ακτοπλοϊκής Μετακίνησης», η οποία τους παρέχεται από τον ΟΑΕΔ, τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία, όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: