Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών > Blue Star Ferries-Hellenic Seaways: ΕΚΠΤΩΣΗ 30% για Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο & Σάμο από 14/06/19 έως 30/

Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών

Blue Star Ferries-Hellenic Seaways: ΕΚΠΤΩΣΗ 30% για Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο & Σάμο από 14/06/19 έως 30/09/19 (Με προσθήκη διαρδομών από/προς Καβάλα)

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019
Hellenic Seaways
Σας ενημερώνουμε ότι η Κοινοπραξία BLUESTARFERRIES, στηρίζοντας έμπρακτα για 4ησυνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέρο, Κω, Χίο,Λέσβο και Σάμο,από 14/06/19 έως 30/09/19.

Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής από/προς Πειραιά και Καβάλα για Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο και σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες. *Δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές*.

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι, οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων εναλλακτικά οι επιβάτες θα πρέπει να εξοφλούν την όποια οικονομική διαφορά προκύψει.

Αν το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει είναι κοντινής ημερομηνίας, μεσολαβούν δηλαδή λιγότερο από 5 εργάσιμες ημέρες, θα χρειστεί να απευθυνθείτε στην ακτοπλοική εταιρεία καθώς δεν επαρκεί το χρονικό περιθώριο για να παραλάβετε τα εισιτήρια σας μέσω Courier (χρεώσιμη υπηρεσία).

Εναλλακτικά, αν για το δρομολόγιο που ενδιαφέρεστε, μεσολαβούν τουλάχιστον 5 εργάσιμες ημέρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ολοκληρωθεί η κράτηση των εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια είναι άμεσης εξόφλησης, με χρήση κάρτας και αποστέλλονται με Courier (3,50 € εντός Αττικής ή 7,00 € εκτός Αττικής)

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: