Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών > Εφαρμογή e-ticket από ANEK SUPERFAST

Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών

Εφαρμογή e-ticket από ANEK SUPERFAST

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022
Anek LinesANEK-SUPERFASTBlue Star Ferries

Η Κοινοπραξία ANEK SUPERFAST, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας και βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες της και τους συνεργάτες της, υλοποίησε και έθεσε σε εφαρμογή για τις γραμμές της Κρήτης την υπηρεσία αποστολής ηλεκτρονικών εισιτηρίων (e-ticket), μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή με sms.

Η υπηρεσία αυτή, έχει σκοπό τη διευκόλυνση της επιβίβασης και θα παρέχεται στους επιβάτες, οι οποίοι κάνουν κράτηση μέσω του δικτύου των συνεργαζόμενων πρακτορείων.

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια (e-ticket), θα είναι διαθέσιμα εντός 48 ωρών πριν από την αναχώρηση και θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά με sms στο κινητό ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, που έχει δηλωθεί από τους επιβάτες.

Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν τα εισιτήρια σε χαρτί Α4 ή να τα αποθηκεύσουν σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό τηλέφωνο (smartphone) ή στο tablet στην εφαρμογή Wallet για συσκευές iOS και Passbook για συσκευές Android και θα μπορούν να επιβιβασθούν στα πλοία, επιδεικνύοντας τα στον αρμόδιο Οικονομικό Αξιωματικό των πλοίων.

Κατά την επιβίβαση στο πλοίο θα διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας με την επίδειξη της ταυτότητας ή διαβατηρίου του επιβάτη.

Ιδιαίτερα σημαντικό:

Η διαδικασία παραλαβής των ηλεκτρονικών εισιτηρίων (e-ticket) θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο στην περίπτωση που ο επιβάτης είναι σίγουρος ότι θα πραγματοποιήσει το ταξίδι στην ημερομηνία και τη θέση που έχει επιλέξει.

 

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: