Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Hellenic Seaways

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - HELLENIC SEAWAYS

Hellenic Seaways

Hellenic Seaways

Η HELLENIC SEAWAYS είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο.

Στόχος της είναι να προσφέρει στους επιβάτες της πρωτοποριακές υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και ασφάλεια πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το ταξίδι τους.

Με περισσότερα από 18 χρόνια παρουσίας στην ελληνική επιβατηγό ναυτιλία, η HELLENIC SEAWAYS διαθέτει στόλο με 18 συμβατικά και ταχύπλοα πλοία και προσεγγίζει 36 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, προσφέροντας στους επιβάτες της ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες εν πλω.

To 2016, η HELLENIC SEAWAYS προσθέτει στο στόλο της 3 εκ βάθρων ανακαινισμένα πλοία, το HIGHSPEED 7, το HELLENIC HIGHSPEED και το ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ.

Η HELLENIC SEAWAYS διακρίνεται για την φιλική και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, την άνεση και πολυτέλεια στις ξενοδοχειακού τύπου υποδομές των πλοίων της, την ποιότητα των εδεσμάτων και ποτών/ αναψυκτικών που σερβίρονται στα καφέ και τα εστιατόρια των πλοίων και την καθαριότητα των χώρων εστίασης, υγιεινής και καταστρώματος.

Στόλος

O στόλος της εταιρείας αποτελείται από τα πλοία:

Συμβατικά (Αριάδνη- Ν. Χίος- Ν. Μύκονος- Ν. Ρόδος - Ν. Σάμος- Εξ. Πήγασος-Εξ. Σκιάθος-Άρτεμις)

Ταχύπλοα (Highspeed 4, Highspeed 7, Hellenic Highspeed, Flying cat 3,4,5,6 & Flying Dolphins 17,18,29)

Φορτηγά πλοία η εταιρεία δεν διαθέτει πλέον
Flying Dolphin XVII (17)
Flying Dolphin XVIΙI (18)
Flying Dolphin XΧΙΧ (29)
Flyingcat 3
Flyingcat 4
Flyingcat 5
Flyingcat 6
Hellenic Highspeed
Highspeed 4
Highspeed 7
Αριάδνη
Άρτεμις
Εξπρές Πήγασος
Εξπρές Σαντορίνη
Εξπρές Σκιάθος
Νήσος Μύκονος
Νήσος Ρόδος
Νήσος Σάμος
Νήσος Χίος
  

Προορισμοί

Χρήσιμες Πληροφορίες

Καλό είναι οι επιβάτες της Hellenic Seaways να βρίσκονται τουλάχιστον μισή ώρα πριν την αναχώρηση στην πύλη του λιμανιού και στην περίπτωση που διαθέτουν και όχημα τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα

Εισιτήρια Hellenic Seaways από το Viva.gr

Στο Viva.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια και τα πλοία της Hellenic Seaways.
Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει μέσω του online συστήματός μας.

Θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρίας προς Κυκλάδες, Κρήτη, Σποράδες και Β.Αιγαίο, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών  εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο
Κλείστε το εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της Hellenic Seaways, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.