Αρχική Σελίδα > Σχετικά με το Viva.gr

Σχετικά με το Viva.gr

Υπάρχουν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες sites ηλεκτρονικών κρατήσεων εισιτηρίων στην Ελλάδα. Γιατί να επιλέξει κάποιος το Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για τις ταξιδιωτικές του ανάγκες;

Όπως και εσείς, έτσι και εμείς χρησιμοποιούμε το Internet καθημερινά για πολλές από τις αγορές μας. Πολλά χρόνια τώρα αγοράζουμε αεροπορικά και ακτοπλοικά εισιτήρια, κλείνουμε ξενοδοχεία και αυτοκίνητα, από την άνεση του υπολογιστή μας. Ανακαλύπτουμε λοιπόν συνεχώς ατέλειες στα συστήματα, προβλήματα στην λειτουργία και ελλείψεις στην εξυπηρέτηση που μας καθυστερούν, μας κοστίζουν, μας ταλαιπωρούν. Ξέρουμε ότι εμείς μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα, και έτσι πήραμε την απόφαση:

Να δημιουργήσουμε το καλύτερο, πιο εύχρηστο, και φθηνότερο site ηλεκτρονικών κρατήσεων για αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία και αυτοκίνητα.

Η ομάδα πίσω από το Viva.gr έχει εμπειρία 10 ετών στην ανάπτυξη web εφαρμογών και την λειτουργία και υποστήριξη online υπηρεσιών. Με την εξέλιξη των συστημάτων ηλεκτρονικών κρατήσεων (GDS) μας δίνεται πλέον η ευκαιρία να φτιάξουμε διεπαφές χρηστών (User Interfaces) για ηλεκτρονικές κρατήσεις που να είναι τόσο εύχρηστες που να μπορεί και η μαμά σας να τις χρησιμοποιήσει! Υλοποιώντας εφαρμογές που «μιλάνε» με τα συστήματα κρατήσεων, και αποκωδικοποιώντας την πληροφορία που δεχόμαστε με έξυπνους αλγόριθμους και προσεκτικά μελετημένους κανόνες, μπορούμε να δημιουργήσουμε οθόνες κρατήσεων που να είναι τόσο κατανοητές, που κανείς δεν θα θέλει να ξανακλείσει εισητήριο από το τηλέφωνο!

Διαβάστε τι γράφουν για το Viva.gr τα μέλη του μεγαλύτερου ελληνικού ταξιδιωτικού forum TravelStories.gr