Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Αεροπορικών > Aegean Airlines – 20% έκπτωση σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού

Ανακοινώσεις Αεροπορικών

Aegean Airlines – 20% έκπτωση σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011
Aegean Airlines
Με τη νέα προσφορά της, η Aegean Airlines δίνει στους επιβάτες της 20% έκπτωση σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, από τις 10/01/2012 έως τις 27/10/2012
 
Η έκπτωση ισχύει:

  • για τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό τακτικές πτήσεις της Aegean που ξεκινούν από Ελλάδα προς όλους τους προορισμούς του δικτυου της στο εξωτερικό. 

  • για τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό τακτικές πτήσεις της Aegean εντός προορισμών του δικτύου της στο εσωτερικό.
 
Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 22/12/2011, για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. 

Η έκπτωση 20% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20%. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: