Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Αεροπορικών > Aegean: 10.000 θέσεις! Πτήσεις στην Ελλάδα μόνο από 19€!

Ανακοινώσεις Αεροπορικών

Aegean: 10.000 θέσεις! Πτήσεις στην Ελλάδα μόνο από 19€!

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015
Aegean Airlines
Aφορά σε απευθείας πτήσεις προς/από Αθήνα προς Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Μύκονο, Σκύρος και Σαντορίνη και από/προς Θεσσαλονίκη προς Χανιά, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, και Ρόδο για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Ισχύει για ναύλους Golight.

Συγκεκριμένα:
Από/προς Αθήνα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΡΟΔΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΣΚΥΡΟΣ Από/προς Θεσσαλονίκη: ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΡΟΔΟΣ, ΧΑΝΙΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19€ για πτήσεις ΠΡΟΣ την Αθήνα και από 35€ για πτήσεις ΑΠΟ την Αθήνα στην κατηγορία Golight και για τις πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη προς Χανιά, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, και Ρόδο η χαμηλότερη τιμή είναι 19€ για την κατηγορία ναύλου Golight.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου.
Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με ναύλο GoLight.

Aφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 09/01/2016 για πτήσεις που εκτελούνται με την Olympic air από 25/10/2015 έως και 26/03/2016.


Κλείστε τώρα αεροπορικά εισιτήρια στο Viva.gr, με την πληρέστερη τηλεφωνική 24ωρη εξυπηρέτηση (κάθε μέρα, Σαββατοκύριακα και αργίες).

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: