Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Αεροπορικών > Cyprus Airways - Ειδική προσφορά! Στα 2 εισιτήρια, το ένα στη μισή τιμή!

Ανακοινώσεις Αεροπορικών

Cyprus Airways - Ειδική προσφορά! Στα 2 εισιτήρια, το ένα στη μισή τιμή!

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012
Cyprus Airways
Η Cyprus Airways, ανακοίνωσε την ειδική προσφορά για ταξίδια δύο ατόμων!Αγοράζοντας τώρα ένα εισιτήριο των Κυπριακών Αερογραμμών, η παρέα μας ταξιδεύει με 50% έκπτωση!

Η προσφορά ισχύει μόνο για τηλεφωνικές κρατήσεις μέχρι 13 Μαΐου 2012 και για πτήσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι 30 Ιουνίου 2012.

Συγκεκριμένα:


Η προσφορά ισχύει σε όλους τους προορισμούς του δικτύου και για πτήσεις με αεροσκάφη των Κυπριακών Αερογραμμών. Εξαιρούνται ταξίδια μεταξύ Κύπρου και Βηρυτού/Τελ Αβίβ και από/προς Ερμπίλ και Αγία Πετρούπολη.

Η προσφορά ισχύει για δύο επιβάτες που ταξιδεύουν στην ίδια πτήση και στην ίδια θέση – Επιχειρηματία Apollo ή Οικονομική. Η έκπτωση στο 2ο εισιτήριο αφορά μόνο τον ναύλο και εξαιρούνται φόροι, χρεώσεις και επιβαρύνσεις.

Εξασφαλίστε τώρα τα εισιτήρια της προσφοράς στο Viva.gr!

Χωρίς χρέωση υπηρεσιών
Με τιμές φθηνότερες από τη Cyprus Airways
Με την καλύτερη τηλεφωνική εξυπηρέτηση (08:00 – 23:00 κάθε μέρα, Σαββατοκύριακα και αργίες)

*Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: