Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Αεροπορικών > Διευθετήσεις για το επιβατικό κοινό των Κυπριακών Αερογραμμών που κατέχει ανοικτά εισιτήρια

Ανακοινώσεις Αεροπορικών

Διευθετήσεις για το επιβατικό κοινό των Κυπριακών Αερογραμμών που κατέχει ανοικτά εισιτήρια

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015
Πληροφορούνται οι επηρεαζόμενοι επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους ανοικτά εισιτήρια των Κυπριακών Αερογραμμών ότι θα πρέπει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015 να αποταθούν στις Κυπριακές Αερογραμμές στο e-mail ekyriakidou@cyprusair.com για να εξασφαλίσουν βεβαίωση ότι το εισιτήριο τους δεν έχει χρησιμοποιηθεί και στη συνέχεια μπορούν να επικοινωνούν με το Top Kinisis Hellas http://www.topkinisis.com (αδειούχο από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού ταξιδιωτικό γραφείο για την Ελληνική αγορά), ούτως ώστε να διευθετηθεί η έκδοση εισιτηρίου για τον ίδιο προορισμό με το αρχικό εισιτήριο.
O επιβάτης οφείλει να στείλει την σχετική βεβαίωση στο Top Kinisis Hellas ηλεκτρονικά, αλλιώς δεν μπορεί να εκδοθεί το εισιτήριο.
Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι επηρεαζόμενοι επιβάτες δεν θα επιβαρυνθούν οποιοδήποτε πρόσθετο κόστος για την έκδοση των εισιτηρίων τους, καθώς το οποιοδήποτε σχετικό κόστος θα το επιβαρυνθεί η Κυπριακή Δημοκρατία.

Η άσκηση του πιο πάνω δικαιώματος θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015. Οι επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών που δεν θα εξασκήσουν το πιο πάνω δικαίωμα που τους δίνεται μέχρι την καθορισμένη προθεσμία, δεν θα μπορούν σε κανένα μετέπειτα χρόνο να ζητήσουν την έκδοση εισιτηρίου και η Κυπριακή Δημοκρατία δεν προτίθεται να προβεί σε οποιεσδήποτε άλλες επιπρόσθετες διευθετήσεις.

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: