Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Αεροπορικών > Ellinair: 1200 θέσεις για το νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα!

Ανακοινώσεις Αεροπορικών

Ellinair: 1200 θέσεις για το νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα!

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015
Ellinair
1200 εισιτήρια στους χαμηλότερους ναύλους μέχρι τις 31 Οκτωβρίου
για το νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα v.v
και 24 ώρες δωρεάν στάθμευση στο αεροδρόμιο Μακεδονία έως 31 Δεκεμβρίου.


Στο νέο δρομολόγιο της Ellinair που θα ενώνει την Θεσσαλονίκη με την Αθήνα από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, η εταιρεία καλωσορίζει τους επιβάτες της προσφέροντας 1200 εισιτήρια στους χαμηλότερους ναύλους της.

Η περίοδος πώλησης όπως και η περίοδος ταξιδίου των προνομιακών αυτών εισιτηρίων είναι έως και τις 31 Οκτωβρίου.

Η Ellinair θα εξυπηρετεί την γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη με δύο πτήσεις καθημερινά κυρίως με αεροσκάφη τύπου Airbus 319, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και θα διατηρήσει την προσφορά αυτών των χαμηλών ναύλων σε όλη την διάρκεια του χειμερινού προγράμματος δρομολογίων, σε μικρότερο εύρος διαθεσιμότητας.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι για όσους επιβάτες ξεκινούν το ταξίδι τους από την Θεσσαλονίκη για Αθήνα και αγοράσουν εισιτήριο με επιστροφή, η εταιρεία μας προσφέρει 24 ώρες δωρεάν στάθμευση στα παρκινγκ του αεροδρομίου Μακεδονία P6 και P7.Η προωθητική αυτή ενέργεια ισχύει για όλους τους ναύλους της γραμμής Θεσσαλονίκη- Αθήνα έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2015.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: