Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Αεροπορικών > Η Aegean Airlines εντάχθηκε στο δίκτυο της Star Alliance

Ανακοινώσεις Αεροπορικών

Η Aegean Airlines εντάχθηκε στο δίκτυο της Star Alliance

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010
Aegean Airlines
Με μια λαμπρή  τελετή  που έλαβε χώρα σήμερα στην Αθήνα στην τεχνική βάση της Aegean στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", η Aegean Airlines έγινε επίσημα δεκτή στο δίκτυο της Star Alliance, ως το 28ο μέλος της.

Η Aegean Airlines κατάφερε και ολοκλήρωσε τη διαδικασία ένταξης και αναβάθμισης του συστήματός της μέσα σε 12 μόλις μήνες από το Μάιο του 2009, όταν η Star Alliance έκανε δεκτή την αίτηση ένταξή της.

Η Star Alliance ιδρύθηκε το 1997 ως η πρώτη παγκόσμια συμμαχία αερομεταφορέων, η οποία προσφέρει στους διεθνείς πελάτες της παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και μια ομαλή εμπειρία ταξιδίου.Η αποδοχή της Star Alliance από την αγορά επισφραγίζεται από τις πολυάριθμες διακρίσεις της, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται το Air Transport World Market Leadership Award και η ανάδειξή της ως Best Airline Alliance από το περιοδικό Business Traveller και τη Skytrax. Συνολικά, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει καθημερινά πάνω από 21.200 πτήσεις σε περισσότερα από 1.100 αεροδρόμια, σε 181 χώρες.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Σχετικά links

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: