Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Αεροπορικών > Malev Airlines - Ανακοίνωση διακοπής πτήσεων λόγω επικείμενης πτώχευσης

Ανακοινώσεις Αεροπορικών

Malev Airlines - Ανακοίνωση διακοπής πτήσεων λόγω επικείμενης πτώχευσης

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012
Malev Airlines
Η ουγγρική αεροπορική εταιρεία Malev ανακοίνωσε τη διακοπή των πτήσεών της από νωρίς σήμερα το πρωί μετά την κίνηση της κυβέρνησης να εντάξει τον κρατικό αερομεταφορέα στις ρυθμίσεις του πτωχευτικού νόμου στις αρχές της εβδομάδας.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται το εξής:

"Από τις 3 Φεβρουαρίου, στις 06:00 πμ (05:00 GMT), δεν θα απογειωθούν άλλα αεροπλάνα της Malev. Η Malev αντιμετώπιζε αυξημένο κίνδυνο χρεοκοπίας ύστερα από πληροφορίες ότι η εταιρεία βρισκόταν προ πτώχευσης, καθώς οι προμηθευτές της είχαν απαιτήσει την αποπληρωμή των χρεών, γεγονός "αδύνατο" για την εταιρία", αναφέρει στην ιστοσελίδα της εταιρίας, ο επικεφαλής της Λοράν Λίμπεργκερ.

Στην ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία εγγυάται την εξυπηρέτηση όλων των πελατών της οι οποίοι είχαν προγραμματισμένες πτήσεις με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Όσοι πελάτες επρόκειτο να ταξιδέψουν με την συγκεκριμένη εταιρεία και είχαν κλείσει τα εισιτήριά τους μέσω Viva.gr,  μπορούν  να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο του Viva.gr στο 13855, 08:00 – 23:00 κάθε μέρα, Σαββατοκύριακα και αργίες.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: