Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Αεροπορικών > Malev Airlines - Ανακοίνωση για επιστροφή χρημάτων

Ανακοινώσεις Αεροπορικών

Malev Airlines - Ανακοίνωση για επιστροφή χρημάτων

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012
Malev Airlines
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο ΗΑΤΤΑ από το Ευρωπαϊκό όργανο ECTAA (European Travel Agentsand Tour Operators Association), στο οποίο συμμετέχει:

Η ΙΑΤΑ, ακολουθώντας την προαναφερόμενη συμφωνία της με τη MALEV, έχει προωθήσει όλα τα σχετικά αιτήματα επιστροφής χρημάτων που έλαβε στην αεροπορική εταιρεία και περιμένει από αυτήν να τα εξετάσει. Δεν γνωρίζει, όμως, με βεβαιότητα πότε θα ολοκληρωθεί ο συγκεκριμένος έλεγχος (υπάρχει σχετικό περιθώριο μέχρι τις 23/03).

Στην ιστοσελίδα www.malev.com υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συγκεκριμένη διαδικασία, ενώ η σχετική προθεσμία λήγει στις 25/03/2012.

Πιο συγκεκριμένα: 

Όσοι πελάτες είχαν κλείσει τα εισιτήριά τους μέσω Viva.gr, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο του Viva.gr στο 13855, 08:00 – 23:00 κάθε μέρα, Σαββατοκύριακα και αργίες, για να ενημερωθούν σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων που δικαιούνται.

Από την άλλη πλευρά, όσοι έκλεισαν εισιτήρια που χρεώθηκαν από τη Malev, μπορούν να επικοινωνήσουν με την τράπεζά τους για μεγαλύτερη διασφάλιση, ως συμπληρωματικό μέτρο, με την αιτιολογία-αμφισβήτηση συναλλαγής : "δεν έλαβα το προϊόν που πλήρωσα".

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: