Αρχική Σελίδα > Εκπτωτικά Κουπόνια

Εκπτωτικά κουπόνια από το Viva.gr

Εκπτωτικά κουπόνια από το Viva Travel
Αν έχετε εκπτωτικό κουπόνι από κάποια προωθητική ενέργεια του Viva.gr (π.χ. Facebook promo, προωθητικές καμπάνιες κτλ.) μπορείτε να το εξαργυρώσετε σε μια από τις διαθέσιμες υπηρεσίες του Viva.gr. Εάν δεν αναγράφονται συγκεκριμένοι όροι εξαργύρωσης μαζί με το κουπόνι σας, ισχύουν τα εξής:

 

 
Τα εκπτωτικά κουπόνια ισχύουν:
  1. Για τα προιόντα στα οποία αναφέρεται η σελίδα που τα παρέχει
  2. Σε περίπτωση που ισχύουν και για αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τότε ισχύουν μόνο για εισιτήρια με επιστροφή για τουλάχιστον 2 ενήλικες.
  3. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, η διάρκεια ισχύος των κουπονιών είναι μία εβδομάδα από την ημερομηνία αποστολής του κωδικού έκπτωσης.
  4. Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν με online αγορά (πληρωμή με πιστωτική -χρεωστική κάρτα ή μετρητά) ή μέσω της mobile εφαρμογής Vivawallet.
  5. Τα κουπόνια δεν συνδυάζονται με άλλες προσφορές, και σε κάθε αγορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένα κουπόνι.
  6. Τα κουπόνια, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά σε κάθε διαγωνισμό ή προσφορά, είναι αυστηρώς προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται.
  7. Εάν η αξία του κουπονιού είναι μεγαλύτερη από την αξία αγοράς της υπηρεσίας, τότε υπάρχει ελάχιστη χρέωση 1€ και το υπόλοιπο ποσό του κουπονιού δεν αξιοποιείται.
  8. Σε περίπτωση εξαργύρωσης του κουπονιού και συνεπακόλουθης ακύρωσης της παραγγελίας, δεν επιστρέφεται η αξία του κουπονιού, είτε σε μερική είτε σε ολική ακύρωση.
  9. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους, όπως επίσης και να προβεί στην σύντμηση ή και την παράταση της διάρκειας της ενέργειας ή στην ματαίωση αυτής για οποιοδήποτε λόγο.

Η εξαργύρωση των κουπονιών γίνεται στην αντίστοιχη ενότητα κάθε υπηρεσίας, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:


Για αεροπορικά, ξενοδοχεία, ταξί
Προσθήκη κωδικού στο βήμα πληρωμής 

Για θεάματα
Προσθήκη κωδικού στο βήμα επιλογής θέσης