Αρχική Σελίδα > Έχω την δυνατότητα να επιλέξω μεταξύ ναύλων με διαφορετικά προνόμια

Συχνές ερωτήσεις - Αεροπορικά

Έχω την δυνατότητα να επιλέξω μεταξύ ναύλων με διαφορετικά προνόμια

Οι ανάγκες κάθε επιβάτη σε κάθε ταξίδι δεν είναι πάντα οι ίδιες.
Προκειμένου να καλύπτουμε κάθε πιθανή ανάγκη σας σε κάθε ταξίδι σας, στις μεγαλύτερες από τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρίες, σας παρέχουμε την δυνατότητα επιλογής μεταξύ ναύλων με διαφορετικά προνόμια.

Μπορείτε να συγκρίνετε γρήγορα και άμεσα, τις τιμές και τα προνόμια μεταξύ των διαφορετικών κατηγόριων εισιτηρίων που παρέχει η αεροπορική εταιρία και να επιλέξετε με ένα απλό κλικ, την κατηγορία που πραγματικά σας εξυπηρετεί, όπως ναύλος που περιλαμβάνουν ή όχι αποσκευή αλλά και ναύλους που παρέχουν την δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης (με μικρή ή και χωρίς επιβάρυνση ανάλογα με τον εκάστοτε ναύλο) ή ακόμη και ναύλους χωρίς επιπλέον αποσκευή και ίσως χωρίς την παροχή δυνατότητα για μεταβολή ή ακύρωση μετά την αγορά τους.

Οι επιβαρύνσεις για τις ακυρώσεις μεταβολές αεροπορικών εισιτήριων εξαρτώνται από τον όρους ναύλου που εφαρμόζει η αεροπορική εταιρία.
Οι αναλυτικοί όροι ναύλου είναι διαθέσιμοι στις λεπτομέρειες της/των επιλεγμένης/νων πτήσης/έων πριν την ολοκλήρωση της αγοράς.

Για αλλαγές ακυρώσεις εισιτηρίων από το Viva.gr εφαρμόζεται κόστος εξυπηρέτησης επιπρόσθετα των όποιον επιβαρύνσεων από την αεροπορική εταιρία βάση του ισχύοντος τιμοκαταλόγου.
Πατήστε εδώ για δείτε τα κόστη αλλαγής ακύρωσης αεροπορικών εισιτηρίων