Αρχική Σελίδα > Ποιά είναι η διαδικασία αλλαγής των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μου;

Συχνές ερωτήσεις - Ακτοπλοϊκά

Ποιά είναι η διαδικασία αλλαγής των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μου;

Για την αλλαγή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων βάση πολιτικής των εταιρειών απαιτείται η φυσική παρουσία του πελάτη και εκτύπωση όλων των εισιτηρίων που ανήκουν στον ίδιο κωδικό.


Αν έχετε παραλάβει τα φυσικά αποκόμματα:

- Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε συνεργαζόμενο πρακτορείο της ακτοπλοϊκής εταιρείας με φυσική παρουσία.
 

Αν δεν έχετε παραλάβει τα φυσικά αποκόμματα:

- Μπορείτε να κάνετε αλλαγή σε συνεργαζόμενο πρακτορείο της ακτοπλοϊκής εταιρείας με φυσική παρουσία.

- Να κάνετε αίτημα αλλαγής στο Viva.gr. Eφόσον πραγματοποιηθεί η διαδικασία θα λάβετε τα νέα εισιτήρια μέσω courier με χρέωση δική σας, πέραν του κόστους αλλαγής (3,50 € εντός Αττικής ή 7,00 € εκτός Αττικής) καθώς δεν διατίθεται προς το παρόν για όλες τις ακτοπλοικές εταιρείες e-ticket για την αλλαγή.
 

To Viva.gr για κάθε ολοκληρωμένο αίτημα ακύρωσης /αλλαγής ακτοπλοϊκού εισιτηρίου (εφόσον επιτρέπεται από την πολιτική εκάστοτε ακτοπλοϊκής εταιρείας) χρεώνει 3€ ανά εισιτήριο επιπλέον του πιθανού κόστους αλλαγής που θα προκύψει από την κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία (αν υπάρχει αλλαγή ναύλου λόγω μη διαθεσιμότητας).
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η καταχώρηση του αιτήματος σας δεν συνεπάγεται και αυτόματη υλοποίησή του. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει να γίνουν τα εξής: Ένας εκπρόσωπος του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών θα επεξεργαστεί το αίτημά σας. Εφόσον είναι εφικτή η αλλαγή, θα σας αποσταλεί email με επιπλέον οδηγίες. Εφόσον συμφωνήσετε θα ολοκληρωθούν η αλλαγή.

Το ωράριο λειτουργίας του Τμήματος Ακυρώσεων/Αλλαγών Εισιτηρίων είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 10:00 έως 18:00. Αιτήματα που αφορούν σε αλλαγές / ακυρώσεις εισιτηρίων μπορούν να διεκπεραιωθούν αποκλειστικά εντός του συγκεκριμένου ωραρίου.