Αρχική Σελίδα > Streaming > More.com by Viva

Συχνές ερωτήσεις

More.com by Viva

 Τι είναι το more.com;

Η Viva αλλάζει και γίνεται more.com. Περισσότερες εκδηλώσεις, περισσότερες εμπειρίες, περισσότερες στιγμές, περισσότερα μέρη, γιατί η ζωή είναι more!

H πιο ολοκληρωμένη ticketing πλατφόρμα σε Ελλάδα και εξωτερικό μεγαλώνει και αλλάζει προς το καλύτερο. Με πάνω από 3.500 συνεργάτες, 220.000+ παραγωγές και 34+ εκατομμύρια εισιτήρια, το more.com σε φέρνει πιο κοντά σε εκδηλώσεις κάθε είδους.

Στόχος του
more.com είναι να συνεχίσει να σου παρέχει την απόλυτη εμπειρία στον κόσμο των εκδηλώσεων, κάνοντας την διαδικασία αγοράς εισιτηρίων πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλή από ποτέ!

Το more.com είναι εδώ για να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εμπειρία που ψάχνεις.Τι αλλάζει για εμένα;


Τίποτα απολύτως! Ό,τι ίσχυε και πριν ισχύει και τώρα. Η μετάβαση από Viva σε more.com στόχο έχει να κάνει την αγορά των εισιτηρίων σου ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη, χωρίς κανένα απολύτως εμπόδιο. Το more.com συνεχίζει την πορεία που χάραξε η Viva με κύρια χαρακτηριστικά της εμπιστοσύνη και την ασφάλεια, έχοντας ως προτεραιότητα την εξαιρετική παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

 

Η εταιρεία παραμένει ίδια;

Ναι, η εταιρεία πίσω από την πλατφόρμα παραμένει ίδια ακόμη και μετά το rebranding. Η ονομασία άλλαξε ωστόσο ο πυρήνας, η κυριότητα, η αποστολή και οι αξίες της εταιρείας παραμένουν σταθερές!
Η προσήλωσή μας στην παροχή κορυφαίων
e-ticketing υπηρεσιών, άψογης εξυπηρέτησης πελατών και πρόσβασης σε αμέτρητες εκδηλώσεις παραμένει ακλόνητη.Θα αλλάξει η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων στο
more
.com;

Όχι, δεν αλλάζει τίποτα ως προς την διαδικασία αγοράς και παραλαβής των εισιτηρίων.

 

Τα εισιτήρια που έχω αγοράσει μέσω της Viva ισχύουν κανονικά;

Ναι, τα εισιτήρια που αγοράστηκαν παραμένουν ενεργά, χωρίς καμία αλλαγή.