Αρχική Σελίδα > Troubleshooting - Πιθανά μηνύματα σφάλματος

Συχνές ερωτήσεις

Troubleshooting - Πιθανά μηνύματα σφάλματος

  • Εάν κατά την είσοδο σου «κολλήσει» το video, προσπάθησε να κλείσεις τον Ad-Blocker (εάν είναι ενεργός). Μπορείς επίσης την είσοδο σου στο video από άλλο browser ή συσκευή.
  • Αν δεις το μήνυμα “Unsupported viewing environment: Your system is having trouble playing this video” επιβεβαίωσε πως έχεις την τελευταία version του browser σου, διαφορετικά κάνε αναβάθμιση (update) και αν το σύστημα σου μπορεί να κάνει decode H.264 video.
  • Αν δεις το μήνυμα “Network error: A network hiccup interrupted playback. Please reload the player and try again” ο browser ή το computer σου έχει αποσυνδεθεί από το stream. Δοκίμασε να κάνεις ανανέωση της σελίδας και εάν το πρόβλημα συνεχίζεται έλεγξε πως η σύνδεση σου στο Internet είναι ενεργή. Εάν το πρόβλημα επιμένει, απενεργοποίησε τυχόν ενεργά extensions, firewalls ή proxies, που μπορεί να δημιουργούν το πρόβλημα διασύνδεσης με το video.
  • Αν δεις το μήνυμα “Playback error: We’re having trouble playing this video.” πιθανότατα έχεις αφήσει το video ανοιχτό για πολύ ώρα. Πρέπει να πατήσεις ανανέωση της σελίδας και να εισέλθεις εκ νέου, μέσα στο επιτρεπτό χρονικό διάστημα.