Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών > ANEK LINES - SUPERFAST FERRIES: Παράταση ισχύος της έκπτωσης «20% EARLY BOOKING», για κρατήσεις και

Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών

ANEK LINES - SUPERFAST FERRIES: Παράταση ισχύος της έκπτωσης «20% EARLY BOOKING», για κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων στις γραμμές Αδριατικής έως και τις 12 Μαρτίου 2018.

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018
Anek LinesANEK-SUPERFAST
20% ΕΚΠΤΩΣΗ EARLY BOOKING

Περίοδος κρατήσεων: Έως 12 Μαρτίου 2018
Ισχύει για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής: Έως 31 Δεκεμβρίου 2018
Επιβεβαίωση & έκδοση εισιτηρίων: Έως 12 Μαρτίου 2018

Όροι:
Ανκόνα: Η έκπτωση ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών, οχημάτων έως 6μ μήκος & έως 2μ ύψος, αυτοκινήτων με μπαγκαζιέρα οροφής πάνω από 2μ ύψος, ρυμουλκών έως 2,50μ μήκος & 2μ ύψος καθώς και στο ναύλο για μοτοσικλέτες. Δεν ισχύει στις κρατήσεις με τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις με «Camping on board».
Μπάρι & Βενετία: Η έκπτωση ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών και οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις με «Camping on board».

• Μετά την έκδοση του εισιτηρίου, επιτρέπεται αλλαγή, ΟΧΙ όμως και ΑΚΥΡΩΣΗ (ολική ή μερική). Αν η κράτηση αλλάξει μετά τις 12/03/2018, θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά τιμής μεταξύ της προσφοράς Early Booking και των τιμών του καταλόγου 2018 για το/α σκέλος/η της κράτησης που έχει/έχουν μεταβληθεί.

• Η έκπτωση ισχύει για κρατήσεις με ανοικτή ημερομηνία επιστροφής. Στην περίπτωση αυτή, η έκπτωση Early Booking παρέχεται μόνο στο σκέλος της αναχώρησης και όχι στο σκέλος της επιστροφής που έχει ανοιχτή ημερομηνία ταξιδιού.

• Η έκπτωση ισχύει σε συνδυασμό με τις ετήσιες εκπτώσεις που αναφέρονται στον κατάλογο 2018 με εξαίρεση την παιδική έκπτωση με την οποία δε συνδυάζεται.

• Η έκπτωση δεν ισχύει στον επίναυλο καυσίμων, στο ναύλο για τη μεταφορά κατοικιδίων, στον επίναυλο της καμπίνας «PURE» και στα εκδρομικά πακέτα.

• Περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: