Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών > Dodekanisos Seaways: Έντυπο - ερωτηματολόγιο δήλωσης υγείας πριν την επιβίβαση

Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών

Dodekanisos Seaways: Έντυπο - ερωτηματολόγιο δήλωσης υγείας πριν την επιβίβαση

Τρίτη, 19 Μαΐου 2020
Στα πλαίσια Οδηγιών πρόληψης και αντιμετώπισης κρουσμάτων COVID-19 στα πλοία που εκτελούν πλόες εσωτερικού, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19, παρακαλούμε όπως χορηγείτε στους επιβάτες μαζί με το εισιτήριο και το Έντυπο-ερωτηματολόγιο δήλωσης υγείας πριν την επιβίβαση.

Το έντυπο πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώνεται κατά την διαδικασία έκδοσης του εισιτηρίου και όχι στο λιμάνι πριν την αναχώρηση του πλοίου, καθώς προκύπτει καθυστέρηση του απόπλου.

Το έντυπο το οποίο πρέπει να συμπληρώνουν οι επιβάτες και να το παραδίδουν στον αρμόδιο της Οικονομικής Υπηρεσίας μαζί με το εισιτήριό τους, κατά την επιβίβασή τους, είναι επισυναπτόμενο και είναι διαθέσιμο για τους επιβάτες στο site της εταιρείας μας (www.12ne.gr | http://www.12ne.gr/).

Τα μέλη του πληρώματος θα παραλαμβάνουν τα συμπληρωμένα έντυπα και θα τα αξιολογούν. Σε περίπτωση ανίχνευσης επιβατών οι οποίοι έχουν εκτεθεί στη λοίμωξη COVID-19 με κάποιον από τους τρόπους που περιγράφεται στο Έντυπο του Παραρτήματος 1 τις τελευταίες 14 ημέρες, δεν θα επιτρέπεται η επιβίβαση.

Κανένας επιβάτης δεν θα μπορεί να επιβιβαστεί χωρίς το έντυπο.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: