Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών > Hellenic Seaways - Δρομολόγια του νέου ταχύπλοου πλοίου "Highspeed 6"

Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών

Hellenic Seaways - Δρομολόγια του νέου ταχύπλοου πλοίου "Highspeed 6"

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways παρουσίασε το νέο, υπερσύγχρονο επιβατηγό-οχηματαγωγό ταχύπλοο πλοίο «Highspeed 6» το οποίο προσφέρει στους επιβάτες του μοναδική ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια σε δύο νέα δρομολόγια που ξεκινούν από την Παρασκευή 9 Ιουλίου από και προς:

Πειραιά-Ίο-Σαντορίνη [ Αναχώρηση από Πειραιά καθημερινά στις 07:10]
Πειραιά-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο [ Αναχώρηση από Πειραιά καθημερινά εκτός Τετάρτης στις 18:15]

Το νέο «Highspeed 6» είναι το 2ο πλοίο για φέτος, που έρχεται να ανανεώσει τον στόλο της Hellenic Seaways.
Στο πλαίσιο της επιτυχούς υλοποίησης του επενδυτικού της πλάνου, η Hellenic Seaways, προχώρησε στην απόκτηση του 11ου από το 2005 πλοίου, έχοντας στόχο να ενδυναμώσει την παρουσία της στον χώρο της ακτοπλοΐας, καθώς και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της.

Το νέο «Highspeed 6» είναι το 2ο πλοίο για φέτος, που έρχεται να ανανεώσει τον στόλο της Hellenic Seaways. Στο πλαίσιο της επιτυχούς υλοποίησης του επενδυτικού της πλάνου, η Hellenic Seaways, προχώρησε στην απόκτηση του 11ου από το 2005 πλοίου, έχοντας στόχο να ενδυναμώσει την παρουσία της στον χώρο της ακτοπλοΐας, καθώς και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της.

Το υψηλών προδιαγραφών «Highspeed 6» έχει μήκος 96 μέτρα και ταξιδεύει με ταχύτητα 40 κόμβων έχοντας τη δυνατότητα να μεταφέρει 946 επιβάτες και 260 οχήματα. Διαθέτει 670 υπερσύγχρονα αναπαυτικά καθίσματα στην οικονομική θέση, 112 στην Business Class και 164 VIP θέσεις. Βάζοντας πλώρη για δημοφιλείς προορισμούς των Κυκλάδων, το «Highspeed 6», μας πηγαίνει στην ξακουστή Ίο και τη μαγευτική Σαντορίνη αναχωρώντας από το λιμάνι του Πειραιά κάθε πρωί στις 7:10, ενώ κάθε απόγευμα στις 18:15 μας μεταφέρει από τον Πειραιά στην πανέμορφη Σέριφο, την γραφική Σίφνο και την ρομαντική Μήλο.

Το «Highspeed 6», διαθέτοντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές υποδομές, μειώνει το χρόνο ταξιδίου στα νησιά των Κυκλάδων, προσφέρει μοναδική άνεση και πολυτέλεια.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Σχετικά links

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: