Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών > Minoan Lines: Εμπορική Πολιτική Γραμμών Αδριατικής για το 2015

Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών

Minoan Lines: Εμπορική Πολιτική Γραμμών Αδριατικής για το 2015

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την Εμπορική Πολιτική της Εταιρείας μας στις γραμμές Αδριατικής για το 2015.

Α. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΤΙΜΕΣ – ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ
Σημείωση: Η κατηγορία VBT (baggage trailers έως 2,5μ μήκος και έως 2μ ύψος) καταργήθηκε και ενσωματώθηκε τιμολογιακά στην κατηγορία VTR1. Επίσης, διαφοροποιούνται οι κατηγορίες οχημάτων που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Camping All Inclusive.

Β. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
- 20% έκπτωση EARLY BOOKING

Η έκπτωση Early Booking ανέρχεται σε 20% και ισχύει υπό τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:
 • Για ταξίδια μονής διαδρομής και μετ’ επιστροφής.
 • Τα εισιτήρια πρέπει να εκδοθούν έως και 10 ημερολογιακές ημέρες από την κράτηση.
 • Για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31/12/2015.
 • Για όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων.
 • Είναι σωρευτική με όλες τις άλλες εκπτώσεις της εμπορικής πολιτικής του 2015.
 • Η προσφορά Early Booking λήγει στις 02/02/2014
 • Οι ναύλοι για τα εισιτήρια Early Booking δεν επιστρέφονται.

Εκδοθέντα εισιτήρια Early Booking δεν μπορούν να ακυρωθούν, ωστόσο, μπορεί να αλλαχθεί η ημερομηνία ταξιδιού ή τα εισιτήρια να μετατραπούν σε εισιτήρια μετατροπής των εισιτηρίων Early Booking σε ανοιχτής ημερομηνίας, ο επιβάτης υποχρεούται να καταβάλει τη χρηματική διαφορά που προκύπτει κατά την επικύρωση της νέας ημερομηνίας ταξιδιού, οπότε και παύει να ισχύει η έκπτωση Early Booking στο/α σκέλος/ή της διαδρομής που έχει μεταβληθεί.

- 20% έκπτωση για τα μέλη των αυτοκινητιστικών λεσχών Show your Card (SYC). Ισχύει και για την υπηρεσία Camping All Inclusive.

- 30% έκπτωση στο εισιτήριο επιστροφής
Προϋπόθεση η ταυτόχρονη έκδοση εισιτήριων μετάβασης και επιστροφής.

- 50% έκπτωση σε παιδιά ηλικίας από 4 έως και 16 ετών
Η έκπτωση ισχύει στον επιλεγμένο ναύλο. Τα παιδιά που ταξιδεύουν σε καμπίνες πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 4 ετών ταξιδεύουν δωρεάν, εφόσον δεν καταλαμβάνουν κλίνη ή κάθισμα αεροπορικού τύπου.

- 20% έκπτωση σε φοιτητές – νέους έως 26 ετών
Η έκπτωση ισχύει για ταξίδι με ή χωρίς το Ι.Χ. αυτοκίνητο τους (κατ. 1) ή την μοτοσικλέτα τους σε όλες τις κατηγορίες θέσεων εκτός των καμπινών LUX. Οι φοιτητές πρέπει να επιδεικνύουν την φοιτητική τους ταυτότητα ή τη Διεθνή φοιτητική ταυτότητα ISIC κατά τα check-in πριν την αναχώρηση του πλοίου.

- 30% έκπτωση στα εισιτήρια Γραμμών Εσωτερικού.
Η έκπτωση ισχύει για επιβάτες και οχήματα (όλες οι κατηγορίες), κατόχους εισιτηρίων Γραμμών Εξωτερικού ταξιδεύοντας από Ευρώπη προς Ελλάδα ή αντίστροφα, Προϋπόθεση η ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων εξωτερικού – εσωτερικού.

- 20% οικογενειακή πρόσφορα
Η έκπτωση ισχύει για 3 άτομα και άνω, όλο το χρόνο στις κατηγορίες θέσεων επιβατών DEC, AES, ABS, AB3, AB4, A3, A4 και στην κατηγορία οχημάτων 1, με την προϋπόθεση ότι όλα τα εισιτήρια περιλαμβάνονται στην ίδια κράτηση. Η έκπτωση δεν είναι σωρευτική με την παιδική έκπτωση 50%.

- 20% έκπτωση στους επιβάτες που έχουν συμπληρώσει το 60ο έτος ηλικίας και ταξιδεύουν με ή χωρίς το όχημα τους (όλες οι κατηγορίες). Απαραίτητη η επίδειξη διαβατηρίου ή ταυτότητας τη στιγμή του check-in πριν την αναχώρηση του πλοίου. Δεν ισχύει για την υπηρεσία Camping All Inclusive.

- 10% έκπτωση στα απλά μέλη MINOAN LINES BONUS CLUB & 20% στα χρυσά μέλη
Η έκπτωση για τα απλά μέλη του Minoan Lines Bonus Club ανέρχεται σε 10% ενώ για τα χρυσά μέλη ανέρχεται σε 20% και ισχύει υπό τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:
 • Ισχύει για ταξίδια σε όλες τις γραμμές εξωτερικού κι εσωτερικού.
 • Ο 8 ψήφιος αριθμός κάρτας πρέπει να καταχωρηθεί στο αντίστοιχο πεδίο «Κάρτα» της κράτησης. Το ίδιο ισχύει για τα τέκνα κάτω των 18 ετών, εφόσον συμπεριλαμβάνονται στην κράτηση του μέλους – γονέα καθώς και για τα οχήματα.
 • Ισχύει για όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων.
 • Η έκπτωση δεν είναι σωρευτική με τις υπόλοιπες εκπτώσεις της Εμπορικής Πολιτικής 2015, με εξαίρεση την προσφορά Early Booking και την έκπτωση 30% στα εισιτήρια επιστροφής.
 • Τα μέλη πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα τους την στιγμή του check-in πριν την αναχώρηση του πλοίου.
Σημείωση: Οι δικαιούχοι των παραπάνω εκπτώσεων οφείλουν να παρουσιάζουν το σχετικό αποδεικτικό στοιχείο για το δικαίωμα έκπτωσης τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων όσο και κατά το check-in.

- 50% Επιβάρυνση μονόκλινου

- Υπηρεσία CAMPING ALL INCLUSIVE
Η υπηρεσία CAMPING ALL INCLUSIVE είναι διαθέσιμη στη γραμμή Αγκώνας, Τεργέστης και Ραβέννας από 01/01/2015-31/12/2015 και παρέχεται έκπτωση 30% για όλα τα γεύματα και τα ποτά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, στα εστιατόρια a la carte & self service του πλοίου.
Σημείωση: Το πλοίο M/V Catania δεν διαθέτει παροχές για ηλεκτρικό ρεύμα στα campers.

- Δωρεάν Πρωινό στους επιβάτες καμπινών κατηγορίας LUX προσφέρεται στο εστιατόριο a la carte. Σε περίπτωση που το πλοίο δεν διαθέτει a la carte εστιατόριο, τότε το δωρεάν πρωινό προσφέρεται στο εστιατόριο self service.

- Δωρεάν Είσοδος στο Γυμναστήριο, το Χαμάμ, το Jacuzzi και τη Σάουνα προσφέρεται στους επιβάτες καμπινών LUX & JUNIOR SUITE στα πλοία Cruise Europa και Cruise Olympia. Η προσφορά δεν περιλαμβάνει πρόσθετες υπηρεσίες (μασάζ, solarium, περιποίηση προσώπου και σώματος, κλπ.).

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: