Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών > MINOAN LINES - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΑΕΔ 2020-2021

Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών

MINOAN LINES - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΑΕΔ 2020-2021

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020
Η MINOAN LINES, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες ανάκαμψης του εσωτερικού τουρισμού της χώρας και ενίσχυσης της τουριστικής δραστηριότητας, καθώς και της νησιωτικής οικονομίας, συμμετέχει στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021,παρέχοντας έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των δικαιούχων του προγράμματος.

Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια ενός μόνο ταξιδίου μετάβασης και επιστροφής, σε όλα τα δρομολόγια εσωτερικού από 03/08/20 έως 31/07/21. Η μετάβαση και η επιστροφή του δικαιούχου πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως 31/07/2020.

H παροχή ισχύει με τις ακόλουθες προϋποθέσεις και αφορά αγορές που πραγματοποιύνται απο τα κεντρικά πρακτορεία της ακτοπλοικής εταιρείας:
  • Ισχύει μόνο για εισιτήρια Οικονομικής θέσης.
  • Δεν ισχύει για αγορά εισιτήριου οχήματος.
  • Ισχύει και στις ενδιάμεσες διαδρομές.
  • Η παροχή δεν είναι αθροιστική και δεν συνδυάζεται με άλλες εμπορικές εκπτώσεις ή προσφορές.
  • Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης.
  • Σε περίπτωση απώλειας των εισιτηρίων, θα ακολουθείται η ισχύουσα πολιτική της εταιρείας.
  • Τα εισιτήρια δεν μπορούν να ακυρωθούν, ωστόσο μπορούν να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία ή να μετατραπούν σε ανοικτής ημερομηνίας που δεν μπορεί να ειναι προγενέστερη της ισχύς του προγράμματος (31/07/2021)

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της ανωτέρω έκπτωσης, είναι η επίδειξη από τους δικαιούχους της «Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού –Ακτοπλοϊκής Μετακίνησης», η οποία τους παρέχεται από τον ΟΑΕΔ, τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία, όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Παρακαλούμε όπως ενημερώνετε τους δικαιούχους, ότι η επίδειξη της εκτυπωμένης επιταγής είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές (μετάβασης και επιστροφής)

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: