Αρχική Σελίδα > Τα Νέα του Viva.gr > Πληρωμές με μετρητά για όλες τις υπηρεσίες Viva

Τα Νέα του Viva.gr

Πληρωμές με μετρητά για όλες τις υπηρεσίες Viva

Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014
Η Viva Services (www.viva.gr) δίνει τη δυνατότητα αγοράς και εξόφλησης όλων των υπηρεσιών της τώρα και με μετρητά!

Για την εξυπηρέτηση των πελατών που δεν είναι κάτοχοι κάρτας ή/και επιθυμούν εξόφληση με μετρητά, ήδη από 1 Μαΐου δίνεται η δυνατότητα, να εξοφλούν τις παραγγελίες τους για αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τώρα και με μετρητά! Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει προηγηθεί κράτηση ηλεκτρονικά στο Viva.gr, μέσω της mobile εφαρμογής Viva Wallet (http://travel.viva.gr/mobile-app) ή τηλεφωνικά στο 11876.

Η εξόφληση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε από τα φυσικά σημεία των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Viva Payments (www.vivapayments.com), που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν 130 καταστήματα Public, Seven Spots, Ιανός, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, κ.ά. Περισσότερες πληροφορίες για αγορά αεροπορικών με μετρητά, στην ακόλουθη σελίδα: http://travel.viva.gr/airtickets/metrita

Στα 130 προαναφερθέντα σημεία αντιπροσώπων, o ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί επίσης να πραγματοποιεί αγορά και εξόφληση εισιτήριων θεαμάτων, συναυλιών και αθλητικών αγώνων για όλη την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για αγορά εισιτηρίων θεαμάτων με μετρητά, στην ακόλουθη σελίδα: http://www.viva.gr/tickets/points-of-sale/

Η Viva Payments αποτελεί Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, με σκοπό την παροχή Υπηρεσιών Πληρωμών στο σύνολο των χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (σύνολο 31 χώρες). Η Viva Payments είναι αμιγώς ελληνική εταιρία.

Η εφαρμογή Viva Wallet, είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store για iPhone και στο Google Play για Android smartphones & tablets.

App Store: http://bit.ly/16YK55v
Google Play: http://bit.ly/15HRGWT

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: