Αρχική Σελίδα > Αεροπορικά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Αεροπορικών > Olympic Air Weekendair – Lastminute tickets από την Ολυμπιακή σε τιμές προσφοράς!

Ανακοινώσεις Αεροπορικών

Olympic Air Weekendair – Lastminute tickets από την Ολυμπιακή σε τιμές προσφοράς!

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010
Olympic Air

Μια νέα σειρά ναύλων προσφοράς τελευταίας στιγμής (last minute) λανσάρει η Olympic Air. Με το όνομα WeekendAir, οι ναύλοι προσφοράς θα ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή προς 3 προορισμούς εξωτερικού και 6 προορισμούς εσωτερικού. Επισκεφθείτε το Viva Travel, κάντε την κράτηση σας από Παρασκευή έως Κυριακή για ταξίδια από την ερχόμενη Δευτέρα και για 10 ημέρες. Και φυσικά, μόνο στο Viva Travel, οι ναύλοι αυτοί θα είναι χαμηλότεροι και από τις τιμές της Olympic Air!

Για αυτή την εβδομάδα οι Weekendair προορισμοί είναι: Παρίσι, Άμστερνταμ και Λάρνακα στο εξωτερικό και Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Σάμος, Μύκονος, Ζάκυνθος και Κως για το εσωτερικό. Οι τελικοί ναύλοι απλής μετάβασης ξεκινούν από €50 για το εσωτερικό & από €65 για το εξωτερικό, με αναχώρηση από την Αθήνα, και €32 για το εσωτερικό και €56 για το εξωτερικό, για επιστροφή στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές των εισιτηρίων, περιλαμβάνουν όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις (φόρους, επίναυλο καυσίμων, service fee, κοκ) και είναι χαμηλότεροι και από αυτούς της Olympic Air!

Μη χάνετε χρόνο και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές τις Olympic Air στις μοναδικές τιμές που σας προσφέρει το Viva Travel!

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: