Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Ρώμη

Ρώμη

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα Euro (€)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η πόλη της Ρώμης βρίσκεται στην Κεντρική Ιταλία.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Στο αεροδρόμιο Fiumicino ή Leonardo da Vinci της Ρώμης μπορείτε να φτάσετε με απευθείας πτήσεις της Alitalia και της Aegean. Επίσης με ενδιάμεσους σταθμούς με πτήσεις της Swiss, Lufthansa, αλλά και Iberia.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι τα άπειρα λευκά ταξί, ποτέ δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα. Εναλλακτικά όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μετρό το οποίο είναι αρκετά εύκολο και απλό.

ΜΝΗΜΕΙΑ

Πραγματικά αμέτρητα. Μην παραλείψετε όμως να επισκεφθείτε τη Ρωμαϊκή Αγορά με την Αρχαία Ρώμη, το Καπιτώλιο, το Κάμπο ντε Φιόρι, και φυσικά το μικρότερο ανεξάρτητο κρατίδιο ,αυτό του Βατικανού, για τον Άγιο Πέτρο.

ΧΡΗΜΑ

Η Ιταλία ανήκει στη ζώνη του ευρώ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η "Αιώνια Πόλη" αποτελεί πρωτεύουσα της Ιταλίας και ιδανικό προορισμό καθώς μπορεί να συνδυάσει βόλτες στα αξιοθέατα αλλά και ακατάπαυστό shopping. Οι πιο έμπειροι την συστήνουν ανεπιφύλακτα για καλοκαιρινό προορισμό καθώς μπορείτε να επισκεφθείτε με ένα εισιτήριο μέχρι και πέντε μουσεία αλλά και να επωφεληθείτε από τις φοβερές προσφορές των καταστημάτων. Προετοιμαστείτε για περπάτημα, επισκεφθείτε το Βατικανό, την Κάπελα Σιξτίνα, αλλά και τις αμέτρητες πλατείες και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

http://el.wikipedia.org/wiki/Ρώμη