Αρχική Σελίδα > Προορισμοί

Θάσος

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η Θάσος είναι το βορειότερο νησί του Αιγαίου Πελάγους και βρίσκεται σε απόσταση 8 χλμ. απέναντι από τα παράλια της Ανατολικής Μακεδονίας. 

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Η Θάσος έχει ένα αεροδρόμιο και καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα. Διαφορετικά μπορείτε να πετάξετε και μέχρι την Καβάλα ή Θεσσαλονίκη και από εκεί τα φτάσετε με υδροπτέρυγο στο νησί. 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Στο νησί υπάρχουν συγκοινωνίες και λεωφορεία με τα οποία μπορείτε να πάτε από την Χώρα στις διάφορες παραλίες. Μπορείτε να νοικιάσετε και ένα αυτοκίνητο ή ένα μηχανάκι να γυρίσετε το νησί. 

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Όποιος ενδιαφέρετε για αξιοθέατα μπορεί να βρει στη Θάσο μουσεία, ένα μοναστήρι, τα ερείπια της παλαιάς πόλης και ένα αρχαίο θέατρο. 

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η Θάσος έχει έναν πολύ καλό περιφερειακό δρόμο, που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και στις πιο απόμερες γωνιές των ακτών του. Οπουδήποτε και να σταματήσετε, θα βρείτε μια ήσυχη γωνιά για κολύμπι και ξεκούραση. Εξερευνήσετε τα παράλιατη Θάσου και ανακαλύψτε, την δικιά σας μοναχική γωνιά.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Στη Θάσο θα βρείτε κάποια μπαρ και κλαμπ στο Λιμένα καθώς και εστιατόρια και ταβέρνες.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

Το νησί της Θάσου έχει πλούσια ιστορία και αρχαιολογικά μνημεία, υπέροχες παραλίες, ποικιλία πραγμάτων να κάνουμε και φιλικούς ανθρώπους. Η Θάσος έχει γίνει ένα από αυτά τα νησιά που οι παραθεριστές επιστρέφουν κάθε χρόνο. 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

http://el.wikipedia.org/wiki/Θάσος