Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Alpha lines

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - ALPHA LINES

Alpha lines

Alpha lines

Η οικογένεια Αγαπητού συνεχίζοντας μία παράδοση 60 χρόνων γνώσης και εμπειρίας στο χώρο της Ελληνικής ακτοπλοΐας ανακοινώνει την δημιουργία της νέας της εταιρείας Alpha Lines, η οποία δραστηριοποιείται στις γραμμές του Αργοσαρωνικού με το πλοίο της Speed Cat Ι το οποίο συνδέει καθημερινά τον Πειραιά με τον Πόρο, την Ύδρα και τις Σπέτσες σε ετήσια βάση πραγματοποιώντας έως και τέσσερα δρομολόγια ημερησίως.

Στόλος

Το Speed Cat Ι είναι ένα υπερσύγχρονο ταχύπλοο καταμαράν το οποίο ταξιδεύει με υπηρεσιακή ταχύτητα 32 κόμβων. Κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία LA ROCHELLE και έχει μήκος 42,8 m και πλάτος 10,6 .
Η μεταφορική του ικανότητα ανέρχεται σε 301 Επιβάτες εκ των οποίων οι 98 σε διακεκριμένη και οι 203 σε οικονομική θέση.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας προστασίας της ζωής και του περιορισμού της διασποράς του
COVID-19, διαθέτει ειδικό σύστημα ανακύκλωσης του αέρα και είναι εξοπλισμένο με φίλτρα HEPA τα οποία εγκλωβίζουν άνω του 99% των ιών, εξασφαλίζοντας την προστασία των επιβαινόντων.
Το πλοίο αφού ολοκλήρωσε την πλήρη αναβάθμιση του σε όλους τους τομείς του στα ναυπηγεία Περάματος πρόκειται να ξεκινήσει τα δρομολόγια του στις 10 Απριλίου 2021 προσφέροντας στους επιβάτες του τις συνθήκες εκείνες οι οποίες απαιτούνται για ένα άνετο γρήγορο και απολαυστικό ταξίδι.
Speed Cat I
  

Προορισμοί

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΟΡΟΣ
ΥΔΡΑ
ΣΠΕΤΣΕΣ


Χρήσιμες Πληροφορίες

Άτομα με ειδικές ανάγκες η άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας οφείλουν να το δηλώνουν κατά την διάρκεια της κρατήσεις η της έκδοσης του εισιτηρίου.

Για παιδιά έως 5 ετών εκδίδεται εισιτήριο με μηδενικό ναύλο.