Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > ANEK-SUPERFAST

 

ANEK-SUPERFAST

ANEK-SUPERFAST

 Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 10 Απριλίου του 1967, με την επωνυμία «Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «ANEK LINES», με αρχικούς μετόχους απλούς ανθρώπους της Μεγαλονήσου που ήθελαν μεγάλα και ασφαλή πλοία στα συχνά ταξίδια τους προς την Ηπειρωτική Ελλάδα.
Με σύνθημα την πρωτοπορία και επίκεντρο τον επιβάτη, η ΑΝΕΚ LINES / ANEK SUPERFAST έφερε την ποιοτική  εξέλιξη στις θαλάσσιες μεταφορές συμβάλλοντας  στην ανάπτυξη του κλάδου της ακτοπλοΐας και ανοίγοντας νέους δρόμους στις θάλασσες του Αιγαίου και της Αδριατικής.
Η ANEK SUPERFAST πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια όλο το χρόνο από τα ελληνικά λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας προς τα ιταλικά λιμάνια της Ανκόνας, του Μπάρι και της Βενετίας (σε συνεργασία με την ANEK LINES). Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελεί επίσης και δρομολόγια μέσω Κέρκυρας.

Στόλος

F/B ELYROS
F/B ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Η/S/F OLYMPIC CHAMPION
H/S/F HELLENIC SPIRIT
F/B ASTERION II
F/B ΚΥΔΩΝ
F/B ΚΡΗΤΗ Ι
F/B ΚΡΗΤΗ ΙΙ
ΒLUE GALAXY
BLUE HORIZON
SUPERFAST I
SUPERFAST IΙ
SUPERFAST XI 

H/S/F HELLENIC SPIRIT
H/S/F OLYMPIC CHAMPION
SUPERFAST VI
SUPERFAST XI
SUPERFAST XII
 

Προορισμοί

ΠΑΤΡΑ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ΑΝΚΟΝΑ
ΜΠΑΡΙ
ΒΕΝΕΤΙΑ
ΚΕΡΚΥΡΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΧΑΝΙΑ

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αλλαγή ονοματεπωνύμου σε εκδομένο εισιτήριο δεν είναι αποδεκτή.
 

Τα παιδιά ηλικίας έως 4 ετών χωρίς δικαίωμα κλίνης, δικαιούνται 100% έκπτωση και εκδίδουν ακτοπλοϊκό εισιτήριο με μηδενικό ναύλο.
Για τα παιδιά έως 4 ετών με δικαίωμα κλίνης, η εταιρεία προσφέρει 50% έκπτωση.
 
50% έκπτωση έχουν και όλα τα παιδιά  4 έως και 12 ετών για όλες τις κατηγορίες θέσεων.
Τέλος πρέπει να γνωρίζετε πως όσα παιδιά ταξιδεύουν σε καμπίνα, πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα  με πλήρη ναύλο.

Τα πλοία της ANEK SUPERFAST που πραγματοποιούν δρομολόγια προς Χανιά και Ηράκλειο Κρήτης αναχωρούν από την πύλη Ε3 στο λιμάνι του Πειραιά.

Δρομολόγια ANEK-SUPERFAST

ΠΑΤΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΝΚΟΝΑ
ΠΑΤΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΜΠΑΡΙ
ΠΑΤΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ
ΠΑΤΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΑΝΚΟΝΑ
ΠΑΤΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΜΠΑΡΙ
ΠΑΤΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΑΝΙΑ  
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ  


Εισιτήρια anek - Superfast από το Viva.gr

Στο Viva.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και τα πλοία της ANEK SUPERFAST. Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει μέσω του online συστήματός μας.
 
Θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρίας από το λιμάνι της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας προς την Ιταλία και από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο μέσω του online συστήματός μας.
Κλείστε το εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της ANEK SUPERFAST. επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.