Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών > Blue Star Ferries: Νέα υπηρεσία e-Ticket!

Ανακοινώσεις Ακτοπλοϊκών

Blue Star Ferries: Νέα υπηρεσία e-Ticket!

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020
Blue Star Ferries
Τώρα μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικό check-in από 48 ώρες και έως 2 ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου σας.

Ακτοπλοϊκά ταξίδια με e-Ticket

Φέτος το καλοκαίρι το ταξίδι μας στα πανέμορφα ελληνικά νησιά θα είναι ακόμα ευκολότερο, καθώς και η Blue Star Ferries προστίθεται στις εταιρείες που παρέχουν τη δυνατότητα για ηλεκτρονικό check-in κάνοντας έτσι ευκολότερη και πιο ασφαλή την αγορά των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων και την επιβίβαση σας στο πλοίο.

Τι είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα ακτοπλοϊκά ταξίδια;

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε online check-in και να κατεβάσετε τα εισιτήρια σας στην ασφάλεια του προσωπικού σας χώρου, χωρίς να απαιτείται να μεταβείτε σε κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο για να τυπώσετε τα εισιτήριά σας.

Πως μπορώ να κάνω online check-in και να έχω e-Ticket στα ακτοπλοϊκά μου εισιτήρια;

Πολύ απλά! Αφού επιλέξετε τα εισιτήρια που επιθυμείτε από το Viva.gr, θα δείτε στο τελευταίο βήμα στον Τρόπο Παραλαβής Εισιτηρίων την επιλογή e-Ticket.
Επιλέγοντας e-Ticket και ολοκληρώνοντας την αγορά σας, θα δείτε στο e-mail και στη σελίδα επιβεβαίωσης της κράτησής σας, την επιλογή μετάβασης στο web check-in η οποία θα σας μεταφέρει στο σύστημα της Blue Star Ferries για να ολοκληρώσετε το web check-in.

Για να ολοκληρώσετε το check-in σας, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε:
  • τον κωδικό κράτησης (reservation code)
  • τον κωδικό πρόσβασης (access code)
Ολοκληρώνοντας το check-in μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε τις κάρτες είτε στο e-mail σας για να τις εκτυπώσετε, είτε στο κινητό σας ώστε να την επιδείξετε απλώς κατά την επιβίβασή σας στο πλοίο.

Εισιτήρια Blue Star Ferries από το Viva.gr

Στο Viva.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και για τα πλοία της Blue Star Ferries.

Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για τα δρομολόγια της από τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης προς Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Β.Αιγαίο που σας ενδιαφέρει μέσω του online συστήματός μας.
Θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρίας και θα κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο.

Κλείστε το εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της Blue Star Ferries, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά:

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: