Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Blue Star Ferries

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - BLUE STAR FERRIES

Blue Star Ferries

Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1992 και σήμερα έχει φτάσει να θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στην Ελλάδα.

H Blue star ferries μαζί με την Hellenic Seaways και την Anek Superast ανήκουν στον όμιλο Attica Group και πραγματοποιούνδρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς την Κρήτη (σε συνεργασία με την Anek Lines), προς τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, γραμμές Β.Α.Αιγαίου και γραμμές Αργοσαρωνικού.

Παράλληλα εκτελεί δρομολόγιο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Λέσβος (Σίγρι)-Χίος-Σάμος (Καρλόβασι)-Κάλυμνος-Κως-Ρόδος.


Στόλος

Η Blue Star Ferries διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους της ελληνικής αγοράς και επιπλέον έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει συνολικά η εταιρεία.

Ο στόλος της αποτελείται από τα παρακάτω πλοία:

BLUE STAR CHIOS, BLUE STAR MYCONOS, BLUE STAR PATMOS, BLUE STAR DELOS,
BLUE STAR 1, BLUE STAR 2, BLUE STAR PAROS, BLUE STAR NAXOS, ΔΙΑΓΟΡΑΣ, 
BLUE HORIZON, BLUE GALAXY, ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ, ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ, ΑΡΙΑΔΝΗ, AΡΤΕΜΙΣ, 
EXPRESS SKIATHOS, EXPRESS PEGASUS, HIGHSPEED 4, HELLENIC HIGHSPEED, 
FLYINGCAT3, FLYINGCAT4, FLYINGCAT 5, FLYINGCAT 6, FLYING DOLPHIN XVII,  
FLYING DOLPHIN XIX, FLYING DOLPHIN XXIX 

Blue Horizon
Blue Star 1
Blue Star 2
Blue Star Delos
Blue Star Ithaki
Blue Star Naxos
Blue Star Paros
Διαγόρας
 

Προορισμοί

ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΛΑΥΡΙΟ, ΡΑΦΗΝΑ, ΑΙΓΙΝΑ, ΑΓΚΙΣΤΡΙ, ΠΟΡΟΣ, ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ, ΕΡΜΙΟΝΗ, ΣΠΕΤΣΕΣ, ΥΔΡΑ, ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΒΟΛΟΣ, ΣΚΙΑΘΟΣ, ΣΚΟΠΕΛΟΣ, ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ, ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ΚΕΑ,ΚΥΘΝΟΣ,  ΣΕΡΙΦΟΣ, ΣΙΦΝΟΣ,  ΚΙΜΩΛΟΣ, ΣΙΚΙΝΟΣ,  ΜΗΛΟΣ, ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ, ΑΝΑΦΗ, ΑΜΟΡΓΟΣ (ΑΙΓΙΑΛΗ + ΚΑΤΑΠΟΛΑ ) , ΑΝΔΡΟΣ, ΔΟΝΟΥΣΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΑ, ΙΟΣ, ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ , ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ,ΜΥΚΟΝΟΣ , ΠΑΡΟΣ, ΝΑΞΟΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΣΥΡΟΣ, ΤΗΝΟΣ, ΙΚΑΡΙΑ ( ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ+ ΕΥΔΗΛΟΣ), ΚΑΒΑΛΑ. ΛΕΣΒΟΣ, ΛΗΜΝΟΣ, ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ, ΣΑΜΟΣ ( ΒΑΘΥ+ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ), ΦΟΥΡΝΟΙ, ΧΙΟΣ, ΨΑΡΑ, ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ, ΚΑΛΥΜΝΟΣ, ΚΑΡΠΑΘΟΣ, ΚΑΣΟΣ, ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ, ΚΩΣ , ΛΕΙΨΟΙ, ΛΕΡΟΣ, ΝΙΣΥΡΟΣ, ΠΑΤΜΟΣ, ΡΟΔΟΣ,ΣΥΜΗ, ΤΗΛΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η Blue Star Ferries προσφέρει έκπτωση 100% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως 5 ετών.
Για τα παιδιά ηλικίας από 5 έως και 10 ετών καθώς και για πολύτεκνους, συνταξιούχους του ΝΑΤ, άτομα με ειδικές ανάγκες, φοιτητές και ανάπηρους πολέμους παρέχεται έκπτωση από 25% έως 50%.

Δρομολόγια Blue Star Ferries

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΒΟΛΟΣ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Εισιτήρια Blue Star Ferries από το Viva.gr

Στο Viva.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και για τα πλοία της Blue Star Ferries.

Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για τα δρομολόγια της από τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης προς Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Β.Αιγαίο, Αργοσαρωνικό και Σποράδες που σας ενδιαφέρει μέσω του online συστήματός μας.
Θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρίας και θα κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο.

Κλείστε το εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του
Viva.gr.
Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της Blue Star Ferries, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του
Viva.gr.