Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Levante Ferries

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - LEVANTE FERRIES

Levante Ferries

Levante Ferries

Η Levante Ferries είναι μία καινούργια, φιλόδοξη και νεωτεριστική εταιρία στο χώρο της ελληνικής ναυτιλίας-ακτοπλοΐας, αποτελούμενη από μία ομάδα νέων ηλικιακά στελεχών.

Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα, αποτελούμενη από στελέχη υψηλών προδιαγραφών και δυνατοτήτων, με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στη διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Μία ομάδα, η οποία - από τους επικεφαλής της μέχρι και τα νεώτερα στελέχη της - έχει διανύσει μία εντυπωσιακή πορεία στην οργάνωση και διαχείριση απαιτητικών και σύνθετων έργων, κυρίως στους τομείς των Επικοινωνιών και της Πληροφορικής.

Μία σύγχρονη ομάδα, η οποία αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς, αξιοποιεί τη σημαντική εμπειρία της στην εξυπηρέτηση του πολίτη-πελάτη, κατανοεί την εξέλιξη της καταναλωτικής συμπεριφοράς του κοινού στο χώρο του ταξιδίου, ενώ παράλληλα παρακολουθεί στενά τις σύγχρονες τεχνολογίες και προδιαγραφές, καθιστώντας την πρωτοπόρα και πάντα επίκαιρη.

Μία μοναδική ομάδα που μετά από εκτεταμένη προετοιμασία, τολμά να κάνει σήμερα το παρθενικό της ταξίδι, με πολύ κέφι και όρεξη, για να προσφέρει τις καλύτερες θαλάσσιες συγκοινωνίες, τόσο στους κατοίκους της Ζακύνθου, όσο και σε όλους τους επισκέπτες αυτής, από όποιο μέρος του κόσμου κι αν προέρχονται.

Η ομάδα της Levante Ferries δεν επαναπαύεται, αλλά είναι παρούσα στις εξελίξεις και την «επόμενη ημέρα» στο χώρο της ναυτιλίας-ακτοπλοΐας, με συγκροτημένη στρατηγική και οργανωμένο σχέδιο ανάπτυξης και εξέλιξης.

Χώρο δραστηριοποίησής της - σε πρώτη φάση - αποτελεί το Ιόνιο Πέλαγος, το οποίο υπόσχεται και μπορεί να υπηρετήσει με τον πιο πλήρη, σύγχρονο και ποιοτικό τρόπο για το επιβατικό κοινό της.

Όραμά της, οι θαλάσσιες συγκοινωνίες του Ιονίου Πελάγους, να καταστούν πολύ σύντομα πρότυπο και σημείο αναφοράς στον Ελλαδικό χώρο και παγκοσμίως!

Στόλος

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 1 πολυτελές πλοίο, το F/B Fior Di Levante, το οποίο βαφτίστηκε προς τιμήν του νησιού της Ζακύνθου ή αλλιώς Φιόρο του Λεβάντε (=Άνθος της Ανατολής) και ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι το Δεκέμβριο του 2014.
To F/B Fior Di Levante σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις υψηλότερες σύγχρονες προδιαγραφές προκειμένου να προσφέρει στους επιβάτες του απόλυτη ασφάλεια και ένα γρήγορο και ευχάριστο ταξίδι, ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.
F/B Fior Di Levante
  

Προορισμοί

ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Δρομολόγια Levante Ferries

• ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ

• ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΥΛΛΗΝΗ

Εισιτήρια Levante Ferries από το Viva.gr

Στο Viva.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και τα πλοία της Levante Ferries.
Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει μέσω του online συστήματός μας.

Θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρίας και παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο μέσω του online συστήματός μας.

Κλείστε το εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.
Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της Levante Ferries, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.