Αρχική Σελίδα > Τα Νέα του Viva.gr > Ανακοίνωση στρατηγικής συνεργασίας

Τα Νέα του Viva.gr

Ανακοίνωση στρατηγικής συνεργασίας

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014
Στρατηγική συνεργασία επενδυτικού σχήματος συμφερόντων της Μαριάννας Λάτση και του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση με τον Όμιλο Realize-Viva.

Ο Όμιλος Realize-Viva, με την Realize Α.Ε. και τις θυγατρικές της Viva Payments και Viva Services, ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία του με επενδυτικές εταιρείες συμφερόντων της Μαριάννας Ι. Λάτση και του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Χάρης Καρώνης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών του Ομίλου, οι στρατηγικοί επενδυτές απέκτησαν δικαίωμα μειοψηφικής συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Realize Α.Ε. Η επένδυση έχει ως στόχο την υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου της εταιρείας για δυναμική ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών της στον χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω των θυγατρικών της Viva Payments και Viva Services.

Η εν λόγω επένδυση εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής των δύο επενδυτών, για υποστήριξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών σε έναν από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης της χώρας μας, την ψηφιακή οικονομία.

Αποτελεί, παράλληλα, μία σημαντική αναγνώριση της μεθοδικής και αποτελεσματικής εργασίας της διοίκησης και του προσωπικού του Ομίλου Realize, επιβεβαιώνοντας τις θετικές προοπτικές των ελληνικών επιχειρήσεων που διακρίνονται από εξωστρέφεια, καινοτομία και, κυρίως, ευελιξία, ποιότητα και ταχύτητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

O Όμιλος Realize δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2000. Αποτελείται από τις εταιρείες:

1. Realize A.E., ηγετική εταιρεία στον κλάδο της Πληροφορικής με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη web και mobile εφαρμογών για τράπεζες και μεγάλους οργανισμούς (Β2Β).

2. Viva Payments, το πρώτο Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ελλάδα και σε 30 χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

3. Viva Services, εταιρεία με κυρίαρχη θέση στsην ηλεκτρονική διάθεση προς καταναλωτές (B2C) ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών (αεροπορικών, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κ.λπ.), εισιτηρίων θεαμάτων και αθλητικών εκδηλώσεων, ασφαλειών, μεταφορών (ΤΑΧΙ), τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών κ.ά.

Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία RSS για να λαμβάνετε online όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας: