Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Φρανκφούρτη

Φρανκφούρτη

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα Euro (€)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Βρίσκεται στη Γερμανία , στον ποταμό Μάιν.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Αεροπορικώς με απευθείας πτήσεις είτε από Αθήνα είτε από Θεσ/κη της Aegean και της Lufthansa. Η πλειονότητα των πτήσεων προσγειώνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Στη Φρανκφούρτη οι τοπικές συγκοινωνίες περιλαμβάνουν προαστιακούς σιδηροδρόμους, τραμ, λεωφορεία, και μετρό. Συμφέρει να προμηθευτείτε την επονομαζόμενη ‘’Frankfurt Card’’ η οποία χρησιμοποιείται κυρίως από τουρίστες.

ΜΝΗΜΕΙΑ

Φροντίστε να δείτε οπωσδήποτε το μουσείο Γκαίτε, καθώς και όλη την Παλιά Πόλη η οποία ενώ έχει καταστραφεί ολοσχερώς κάποια από τα αξιοθέατα της έχουν ανακαινιστεί προσεκτικά. Επισκεφθείτε επίσης τα Romer, Paulskirsche.

ΜΟΥΣΕΙΑ

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Σένκενμπεργκ, το  Γερμανική Μουσείο Κινηματογράφου (Frankfurtským), το σπίτι των ιθαγενών JW Goethe, το Μουσείο Städelské είναι κάποια από τα μουσεία που αξίζει να επισκεφθείτε!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Φρανκφούρτη είναι μια από τις ομορφότερες μικρές πόλεις στον κόσμο. Τα κανάλια, τα παγκοσμίου φήμης μουσεία και τα ιστορικά αξιοθέατα καθιστούν την Φρανκφούρτη μια από τις πιο ρομαντικές και ενδιαφέρουσες πόλεις της Ευρώπης. Στην πόλη της Φρανκφούρτης , τη ζωή και τη κουλτούρα χαρακτηρίζει η έννοια της ανοχής και της ποικιλομορφίας. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης πόλης: τον πολιτισμό, τη νυχτερινή ζωή, τα διεθνή εστιατόρια, το εξυπηρετικό συγκοινωνιακό δίκτυο ενώ ταυτόχρονα είναι μια ήσυχη πόλη, με ανύπαρκτο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Οι αποστάσεις μέσα στην πόλη ειναι μικρές και μπορείτε να φτάσετε γρήγορα και εύκολα στον προορισμό σας. Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ποδήλατο, η πόλη εξάλλου ενδείκνυται!

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

http://el.wikipedia.org/wiki/Φρανκφούρτη