Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Μήλος

Μήλος

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το νησί της Μήλου βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος, στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Αεροπορικώς με πτήσεις της Ολυμπιακής στο κρατικό αεροδρόμιο της Μήλου (MLO ).
Ακτοπλοϊκώς από Πειραιά με πλοίο των Aegean Speed Lines, Sea Jets , Ventouris Lines και ΑΝΕΚ lines.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Το νησί της Μήλου είναι γενικά εύκολο στις μετακινήσεις του, καθώς σε αντίθεση με άλλα των Κυκλάδων, οι δρόμοι της είναι αρκετά μεγάλοι και ασφαλτοστρωμένοι. Καλό θα είναι να έχετε κάποιο μεταφορικό μέσο για να μπορέσετε να γυρίσετε και να ανακαλύψετε όλες τις παραλίες του. Αν δεν έχετε φροντίσει για μεταφορικό δικό σας, θα βρίσκετε ταξί πολύ εύκολα, καθώς είναι αρκετά στον αριθμό για την αναλογία του κόσμου που επισκέπτεται το νησί. Επίσης μια καλή λύση είναι τα λεωφορεία τα οποία εξυπηρετούν σε ικανοποιητικό βαθμό τον κόσμο, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η Μήλος φημίζεται για τις πολύ όμορφες παραλίες της αλλά και τα πεντακάθαρα νερά της. Αν δεν έχετε ξαναπάει θα εντυπωσιαστείτε από τις αμέτρητες επιλογές που έχετε, αλλά και τη διαφορετικότητα της κάθε παραλίας. Επίσης σημαντικό πλεονέκτημα του νησιού είναι η επιλογή που σας δίνεται να επιλέξετε παραλίες απάνεμες, είτε βόρεια είτε νότια, ανάλογα με την κατεύθυνση του αέρα. Από τις πιο γνωστές είναι οι παραλίες του Αγ. Ιωάννη, της Αγ Κυριακής , τα Μανδράκια αλλά και το Τσιγράδο. Σε όλες τις παραπάνω μπορείτε να πάτε οδικώς. Θα πρέπει όμως σίγουρα να αφιερώσετε κάποια μέρα και να πάτε με καραβάκι στο Κλέφτικο, η οποία και αποτελεί το σήμα κατατεθέν του νησιού.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Στο νησί της Μήλου δεν θα βρείτε την έντονη νυχτερινή διασκέδαση. Τα όποια μικρά μπαράκια υπάρχουν βρίσκονται συγκεντρωμένα στον Αδάμα, στα οποία μπορείτε να απολαύσετε ήρεμα το ποτό σας απολαμβάνοντας τη θάλασσα αλλά και το όμορφο ηλιοβασίλεμα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

Το νησί της Μήλου είναι ένας ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός αν θέλετε να πάτε κάπου για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε, να απολαύσετε ωραίες γεύσεις και τοπικές λιχουδιές αλλά να δείτε από τις πιο όμορφες παραλίες που έχετε αντικρύσει ποτέ. Επιλέξτε το σαν καλοκαιρινό προορισμό, αν σκοπεύετε όμως να πάτε Αύγουστο θα πρέπει να έχετε φροντίσει να κλείσετε έγκαιρα τα εισιτήρια και τη διαμονής σας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.