Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Agoudimos Lines > Ακυρωτική και Εκπτωτική Πολιτική

Ακυρωτική και Εκπτωτική Πολιτική - AGOUDIMOS LINES

Agoudimos Lines
Εκπτώσεις

100% έκπτωση για παιδιά μέχρι 4 ετών.

50% έκπτωση: Για παιδιά από 4 έως 12 ετών.
 
Για τους Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.
 
Για τους Ανάπηρους Πολέμου.
Η έκπτωση ισχύει για τους Ανάπηρους Πολέμου και τους βοηθούς τους.
 
Για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α) και τους συνοδούς τους.
Τα άτομα με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω δικαιούνται 50% έκπτωση στα ατομικά εισιτήρια σε οικονομική θέση και 50% στο αναπηρικό όχημα τους εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος τους.
 
Για τους Συνταξιούχους του ΝΑΤ
 
Για τους Πολύτεκνους
30% έκπτωση:
Για τους Φοιτητές. Η έκπτωση δίδεται με την επίδειξη της φοιτητικής κάρτας – πάσο στους κατόχους αυτών.

Όλες οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο για την οικονομική θέση (deck).

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η εταιρεία έχει προβεί σε μία σειρά προσφορών περιορισμένη σε αριθμό. Η έκπτωση στην τιμή της επιστροφής δίδεται εφόσον η κράτηση/έκδοση συμπεριλαμβάνει και την επιστροφή. Εκπτώσεις δεν ισχύουν για τα λιμενικά τέλη και τον επίναυλο.

Ακυρώσεις Εισιτηρίων
Εισιτήρια καθορισμένης ημερομηνίας που επιθυμούν να τα ακυρώσουν ή να αναβάλουν το ταξίδι τους οι επιβάτες, οφείλουν να ειδοποιούν σχετικά τους πράκτορες ή την εταιρεία:

 
  • Επιστρέφεται το 100% της αξίας του εισιτηρίου έως 15 ημέρες πριν την αναχώρηση του πλοίου. 
  • Στις γραμμές εξωτερικού από 15 μέχρι 2 ημέρες πριν την αναχώρηση του πλοίου επιστρέφεται το 80% της αξίας του εισιτηρίου.
  • Μέχρι 24 ώρες πριν από την αναχώρηση του πλοίου επιστρέφεται το 50% της αξίας του εισιτηρίου.
  • 24 ώρες πριν από την αναχώρηση του πλοίου ή λιγότερο η εταιρεία δεν έχει καμία υποχρέωση για την επιστροφή της αξίας του εισιτηρίου. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μόνο από το πρακτορείο εκδόσεως του εισιτηρίου.
 
Εισιτήρια με ανοιχτή ημερομηνία
 
Οι επιβάτες με ανοιχτή ημερομηνία αναχώρησης πρέπει να φροντίσουν έγκαιρα για κράτηση θέσεων. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις. Εάν το εισιτήριο τους δεν ανταποκρίνεται στον αντίστοιχο ναύλο της περιόδου θα πρέπει να καταβάλλεται η διαφορά τιμής στο λιμενικό πρακτορείο.
 
Απώλεια εισιτηρίων
 
Ο κάτοχός του εισιτηρίου πρέπει να δηλώσει σε περίπτωση απώλειας στο πρακτορείο που είχε εκδώσει το εισιτήριο ή στην εταιρεία. Το αντίτιμο του ναύλου επιστρέφεται στο τέλος του χρόνου και εφόσον εξακριβωθεί ότι δεν χρησιμοποιήθηκε. Αντικατάσταση χαμένου εισιτηρίου χωρίς πληρωμή δεν γίνεται.
 
Ονομαστική κατάσταση επιβαινόντων
 
Το εισιτήριο είναι ατομικό, ονομαστικό, δεν μεταβιβάζεται και ισχύει για την θέση και το ταξίδι που εκδόθηκε. Κατά την ηλεκτρονική κράτηση ή έκδοση του εισιτηρίου, ο επιβάτης οφείλει να δίνει ακριβή στοιχεία ταυτότητας του, αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση του απο το μεταφορέα σε περίπτωση καθυστέρησης, ακύρωσης ή ματαίωσης του δρομολογίου του πλοίου. Ο επιβάτης οφείλει να ελέγχει κατά την έκδοση του εισιτηρίου την ορθότητα των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων και να μην το παραλαμβάνει σε περίπτωση λανθασμένης αναγραφής. Όλοι οι επιβάτες πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήριο κλπ.), με τις απαιτούμενες βίζες για την Ελλάδα και την Ιταλία, καθώς και τα απαιτούμενα έγγραφα για το όχημά τους.
 
Χρήσιμες πληροφορίες
 
Πρωινό και άλλα γεύματα ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου. Η αποκλειστική χρήση καμπίνας από ένα άτομο μόνο, επιβαρύνεται κατά 50% για κάθε κρεβάτι που δεν χρησιμοποιείται. Τα κατοικίδια ζώα ταξιδεύουν δωρεάν σε ειδικό χώρο φύλαξης και πάντα πρέπει να συνοδεύονται από το πρόσφατα ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας τους. Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται αυστηρά η χρήση υγραερίου και φωτιάς στους χώρους του πλοίου. Η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για απώλεια αποσκευών, χρημάτων ή πολύτιμων ειδών στους κοινόχρηστους χώρους φύλαξης των αποσκευών και στις καμπίνες. Χρήματα ή πολύτιμα είδη μπορούν να παραδίδονται στο λογιστήριο του πλοίου προς φύλαξη.
 
Επίναυλος καυσίμων
 
Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στις γραμμές του εξωτερικού υποχρεούνται να καταβάλλουν τον ανάλογο επίναυλο καυσίμων κατά τη διάρκεια της επιβίβασης. Εκπτώσεις δεν ισχύουν για τα λιμενικά τέλη και τον επίναυλο.