Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Endeavor Lines > Ακυρωτική και Εκπτωτική Πολιτική

Ακυρωτική και Εκπτωτική Πολιτική - ENDEAVOR LINES

Endeavor Lines
Εκπτώσεις

Έκπτωση 100%: σε βρέφη κάτω των 4 ετών, που ταξιδεύουν δωρεάν στην κατηγορία INF (κατάστρωμα) και πρέπει να συνοδεύονται τουλάχιστον από έναν ενήλικα.

Έκπτωση 50%: σε παιδιά από 4 έως 12 ετών σε όλες τις κατηγορίες. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται τουλάχιστον από έναν ενήλικα.

Έκπτωση 20%: σε νέους έως 26 ετών σε κατάστρωμα (DK) και κάθισμα (ATS).

Έκπτωση 10%: σε άτομα άνω των 60 ετών σε όλες τις κατηγορίες.

Εισιτήρια Επιστροφής με Ανοικτή Ημερομηνία

Οι κάτοχοι εισιτηρίων με ανοιχτή ημερομηνία επιστροφής οφείλουν να φροντίσουν για την εξασφάλιση θέσεων εγκαίρως, ιδίως κατά τη θερινή περίοδο, στα πρακτορεία έκδοσης εισιτηρίων ή στους τοπικούς πράκτορες της Εταιρείας. Τα εισιτήρια αυτά ισχύουν για ένα έτος από την ημερομηνία έκδοσής τους. Για τα συγκεκριμένα εισιτήρια, οι τιμές υπολογίζονται με βάση τις τιμές χαμηλής περιόδου και οι επιβάτες οφείλουν να καταβάλουν την πιθανή διαφορά εφόσον τελικά το ταξίδι πραγματοποιηθεί κατά τη μεσαία ή υψηλή περίοδο ή σε περίπτωση αλλαγής κατηγορίας.

Απώλεια Εισιτηρίου

Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου, λόγω κλοπής ή απλής απώλειας, ο δικαιούχος επιβάτης οφείλει να το αναφέρει αμέσως στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας με λεπτομέρειες για το απολεσθέν εισιτήριο ή τουλάχιστον την ονομασία και τη διεύθυνση του γραφείου εκδόσεως, τα ονόματα των επιβατών που είναι καταγεγραμμένα στο εισιτήριο και την ημερομηνία αγοράς. Ο ναύλος των εισιτηρίων αυτών επιστρέφεται μόνο σε περίπτωση που βρεθεί αχρησιμοποίητο το εισιτήριο στον έλεγχο που διενεργεί η εταιρεία στο τέλος κάθε χρόνου, και με την προϋπόθεση ότι είχε αγοραστεί νέο εισιτήριο σε αντικατάσταση του παλαιού. Αντικατάσταση απολεσθέντων εισιτηρίων γίνεται μόνο με την καταβολή του προβλεπόμενου ναύλου.

Ακυρώσεις και Επιστροφή Ναύλου

H ακύρωση εισιτηρίων με συγκεκριμένη ημερομηνία ταξιδιού, εκτός από περιπτώσεις αποδεδειγμένης ανωτέρας βίας, υπόκειται στα ακόλουθα ακυρωτικά:
  • Επιστροφή ολόκληρου του ναύλου μέχρι 30 ημέρες πριν την ημερομηνία ταξιδιού.

  • Επιστροφή του 75% του ναύλου από 29 έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.

  • Επιστροφή του 50% του ναύλου από 6 έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση.

  • Την ημέρα της αναχώρησης ή λόγω μη εμφάνισης για επιβίβαση (No Show) δεν επιστρέφεται ο ναύλος.
Επιστροφή ναύλου: Επιστροφή ναύλου γίνεται μόνο από το πρακτορείο έκδοσης του εισιτηρίου.