Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Golden Star Ferries

Golden Star Ferries δρομολόγια - εισιτήρια

Golden Star Ferries

Golden Star Ferries

Η Golden Star Ferries δραστηριοποιείται στην ελληνική ακτοπλοία από το 2011 με το διασημότερο πλοίο των Κυκλάδων Superferry II, στη γραμμή Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο και Μύκονο πραγματοποιώντας καθημερινές αναχωρήσεις. Σκοπός της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση και η μεταφορά του επιβατηγού κοινού και των οχημάτων τους με ασφάλεια, άνεση και συνέπεια.

Η Golden Star Ferries πρόσθεσε στο στόλο της άλλο ένα ποιοτικό και σύγχρονο πλοίο, το Superferry, το οποίο αφού προσάρμοσε στα Ευρωπαικά πρότυπα και ανακαίνησε πλήρως, έφερε νέα δεδομένα στις κυκλάδες καλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μεταφορικές ανάγκες επιβατών- οχημάτων- φορτηγών από το λιμάνι της Ραφήνας.


Το 2017 η εταιρεία αύξησε τον στόλο της επενδύοντας στην αγορά ενός ταχυπλόου, απο τα πιο δημοφιλή στην κατηγορία του, το SUPERRUNNER. Πάντα με έδρα την Ραφήνα επεκτείνεται το δίκτυο των προορισμών με καθημερινές αναχωρήσεις την θερινή περίοδο προς Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη.


Στόλος

SUPERFERRY
SUPERFERRY II
SUPEREXPRESS
SUPERRUNNER
SUPERSPEED
SUPERCAT

Supercat
Superexpress
Superferry
Superferry II
SuperRunner
Superspeed

Προορισμοί

Σύρος
Αλόννησος
Σκόπελος
Σκιάθος
Ηράκλειο
Σαντορίνη
Ίος
Νάξος
Πάρος
Μύκονος
Τήνος
Άνδρος
Φολέγανδρος

Χρήσιμες Πληροφορίες

Για τα πλοία Superrunner, Superexpress, Superspeed, Supercat τα μωρά μέχρι 2 ετών ταξιδεύουν δωρεάν χωρίς να δικαιούνται κάθισμα και δεν μπορούν να καταχωρηθούν ηλεκτρονικά. Αυτό σημαίνει πως ο πελάτης κάνει την κράτηση χωρίς να δηλώσει το βρέφος και μπορεί να επικοινωνήσει με την ακτοπλοϊκή για να το καταχωρήσουν στις σημειώσεις. Από 2 έως 10 ετών εκδίδεται παιδικό εισιτήριο.

Δρομολόγια Golden Star Ferries

ΡΑΦΗΝΑ - ΑΝΔΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΘΗΡΑ-ΝΑΞΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΜΗΛΟΣ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΘΗΡΑ-ΙΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ
ΣΥΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΘΗΡΑ

Εισιτήρια Golden Star Ferries από το Viva.gr

Στο Viva.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Golden Star Ferries.
Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους προορισμούς  που σας ενδιαφέρουν μέσω του online συστήματός μας.

Θα βρείτε επίσης πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια του Superferry II από την Ραφήνα προς την Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.
Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών  εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο και να πληρώσετε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του
Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της Golden Star Ferries, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του
Viva.gr.