Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Ακυρωτική και Εκπτωτική Πολιτική

Ακυρωτική και Εκπτωτική Πολιτική - Zante Ferries

Zante Ferries
ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 

AKYΡΩΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


Για τις περιόδους από 12/03/2021 έως 15/03/2021, 28/04/2021 έως 04/05/2021, 18/06/2021 έως 21/06/2021 και 05/07/2021 έως 05/09/2021 ισχύουν τα εξής:
 
Ακυρώσεις εισιτηρίων μπορούν να γίνουν μέχρι και 5 ημέρες πριν την αναχώρηση του πλοίου. Τα εισιτήρια ακυρώνονται χωρίς ακυρωτικά ή μετατρέπονται σε ανοιχτής ημερομηνίας ή για άλλη ημερομηνία.
 
Από 5 ημέρες έως 12 ώρες πριν την αναχώρηση παρακρατούνται 50% ακυρωτικά ή τα εισιτήρια μετατρέπονται για άλλη ημερομηνία ή σε ανοιχτής ημερομηνίας.

Για την υπόλοιπη περίοδο ισχύουν τα εξής:
 
Ακυρώσεις εισιτηρίων μπορούν να γίνουν μέχρι και 3 μέρες πριν την αναχώρηση. Τα εισιτήρια ακυρώνονται χωρίς ακυρωτικά ή μετατρέπονται σε ανοιχτής ημερομηνίας ή για άλλη ημερομηνία.

Από 3 ημέρες έως και 2 ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου παρακρατούνται 50% ακυρωτικά ή τα εισιτήρια μετατρέπονται σε ανοιχτής ημερομηνίας.

Για όλες τις περιόδους μετά την αναχώρηση του πλοίου τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται και δεν μετατρέπονται σε ανοιχτής ημερομηνίας παρά μόνο όταν για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορεί να ταξιδέψει ο επιβάτης και υπάρχει το ανάλογο παραστατικό που επιβεβαιώνει το γεγονός.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης τους.
 
ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Σε περίπτωση απώλειας εισιτηρίου, ο επιβάτης υποχρεούται να αγοράσει νέο εισιτήριο και στη συνέχεια θα πρέπει να δηλώσει εγγράφως προς την εταιρεία την απώλεια του εισιτηρίου αναφέροντας τα στοιχεία του παλαιού εισιτηρίου και του νέου. Εφόσον το απολεσθέν εισιτήριο ύστερα από έλεγχο της εταιρείας βρεθεί ότι δεν έχει ταξιδέψει, στο διάστημα ενός μήνα από την ημερομηνία ταξιδίου του θα δίνεται εισιτήριο δωρεάν ισόποσης αξίας ή θα επιστρέφεται στον επιβάτη η αξία του ναύλου του εισιτηρίου.

Εκπτώσεις:

STU 50% (Φοιτητικό, ισχύει μόνο στην οικονομική θέση DECK)*,
NAT 50% (Συνταξιούχοι ΝΑΤ),
POL 50% (Πολύτεκνοι),
TRI 50% (Τρίτεκνοι),
ΑΜΕΑ 50% (Ειδική έκπτωση, ισχύει και στις καμπίνες)**,
CHI 50% (παιδικό από 6-10 ετών, ισχύει και στις καμπίνες) και
INF 100% (βρεφικό για μωρά μέχρι 5 ετών)

*Φοιτητές και σπουδαστες ημεδαπών ΑΕΚ και ΤΕΙ συμεπριλαμβανομένων των φοιτητών του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
**ΑΜΕΑ χαρακτηρίζονται άτομα που έχουν ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω.

Έκπτωση Ι.Χ.:

Σας ενημερώνουμε ότι ισχύει η έκπτωση ΑΜΕΑV 50% (Ι.Χ. για άτομα με έκπτωση ΑΜΕΑ). Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε ότι για την καλύτερη φόρτωση του πλοίου επιλέγετε τις κατηγορίες ΙΧ1<4,25μ ή ΙΧ2>4,25μ και δεν υπάρχει διαφορά ναύλου.


ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ

Δεν υπάρχει διαδικασία, καθώς συνήθως δεν ταξιδεύουν μόνα τους παιδιά γιατί τα δρομολόγια είναι πολύωρα και θα πρέπει οπωσδήποτε να ενημερωθεί το πλήρωμα.