Αρχική Σελίδα > Προορισμοί > Κέρκυρα

Κέρκυρα

Καιρός
Ώρα {TimeZone}
Νόμισμα {Currency}

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Η Κέρκυρα, συνδέεται ακτοπλοϊκά με την υπόλοιπη χώρα από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.  Μπορείς να κλείσεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια το εισιτήριό σου μέσω του more.com και να βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Στο νησί λειτουργεί ΚΤΕΛ, το οποίο εκτελεί δρομολόγια προς αρκετές περιοχές του νησιού. Η Κέρκυρα είναι αρκετά μεγάλο νησί για αυτό και εμείς σου προτείνουμε αν έχεις τη δυνατότητα να φέρεις το δικό σου όχημα ή να ενοικιάσεις από μια από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο νησί.

ΜΝΗΜΕΙΑ

Η Κέρκυρα είναι ένα νησί με πλούσια ιστορία και παράδοση ενώ έχει δεχτεί ποικίλες πολιτισιμικές επιρροές, γεγονός που την κάνει και τόσο ξεχωριστή! Εμείς συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα σημεία που αξίζει να επισκεφτείς και να συμπεριλάβεις στο πρόγραμμα σου:

  • Παλαιό Φρούριο
  • Αγγελόκαστρο
  • Κανόνι
  • Αρχαιολογικό Μουσείο Κέρκυρας

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Το νησί φημίζεται για τις εξαιρετικές του παραλίες και τα καθαρά νερά του. Είναι πραγματικά πάρα πολλές και μπορείς να βρείς ό,τι και αν ψάχνεις, οργανωμένες και μή. Συγκεντρώσαμε για εσένα μερικές μόνο από εκείνες που μπορείς να επισκεφτείς:

  • Γλυφάδα: Οργανωμένη παραλία, ιδανική για κάθε ηλικία. Στην περιοχή υπάρχουν όμορφα ταβερνάκια, όπου μπορείς να απολαύσεις τους μεζέδες σου πλάι στο κύμα.
  • Κανάλι της Αγάπης: Η πιο διάσημη παραλία του νησιού. Το φυσικό τοπίο θα σε μαγέψει από την πρώτη στιγμή! Χάρη στη διαβρωτική επίδραση της θάλασσας, έχουν δημιουργηθεί μοναδικά περάσματα και σπηλιές που σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.
  • Ροβινιά: Αν ψάχνεις μια παραλία για να απολαύσεις τις βουτιές σου με απόλυτη ηρεμία, τότε είναι αυτό που ψάχνεις. Η Ροβινιά είναι προσβάσιμη μόνο με αυτοκίνητο ή με βάρκα.
  • Παλαιοκαστρίτσα: Βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία είναι οργανωμένη, έχει καταγάλανα νερά ενώ μπορείς να κάνεις και θαλάσσια sports.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

Μεγαλοπρεπή παλάτια, φρούρια, ρομαντικά καντούνια, νόστιμο φαγητό και φυσική ομορφιά που μαγεύει, είναι σίγουρα ένα νησί που θα σου κλέψει την καρδιά!

Η Κέρκυρα, το αρχοντικό νησί του Ιονίου σε περιμένει!