Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Fast Ferries

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - FAST FERRIES

Fast Ferries

Fast Ferries

H FAST FERRIES, από το 1989, παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσφέροντας στους επιβάτες της την δυνατότητα να απολαύσουν ένα γρήγορο, άνετο, ασφαλές και αξιόπιστο ταξίδι. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά.

Το 2007 δρομολόγησε στην γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος το μόλις 7 ετών σύγχρονο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π., το οποίο αναβάθμισε σε σημαντικό βαθμό την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ραφήνας με τα νησιά της Άνδρου, της Τήνου και της Μυκόνου, παρέχοντας υπηρεσίες πρωτόγνωρες, όχι μόνο στην συγκεκριμένη γραμμή αλλά και στην ακτοπλοΐα μας γενικότερα.

Το 2012 προσθέτει στην γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος ένα ακόμη ανάλογου επιπέδου πλοίο, το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π., με στόχο να πραγματοποιεί τουλάχιστον δύο καθημερινές αναχωρήσεις τόσο από την Ραφήνα, όσο και από τα νησιά, με εκτέλεση δρομολογίων και τους 12 μήνες του έτους.

Από τον Αύγουστο του 2015, τον στόλο της πλαισίωσε και το FAST FERRIES ANDROS προσφέροντας πλέον ακόμη περισσότερα δρομολόγια και επιλογές ωραρίων.

Το 2016 η FAST FERRIES προσέθεσε στους προορισμούς της τη Νάξο, ενώ από το 2020  εξυπηρετεί και το νησί της Πάρου.

Επίσης, το 2020, η FAST FERRIES ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της αγοράς και της παραλαβής του νέου της πλοίου που πρόκειται να φέρει την ονομασία THUNDER.

Στόλος

Ο στόλος πλοίων της FAST FERRIES αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους, πιο άνετους και ταχύτερους στο Αιγαίο και ολόκληρη τη Μεσόγειο. Ετοιμάζεσαι για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο ή Νάξο; Απόλαυσε το ταξίδι σου στις Κυκλάδες με ένα από τα πλοία μας. Ανακάλυψέ τα!

FAST FERRIES ANDROS
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π.
THUNDER
ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.Hellenic Highspeed
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π
Θεολόγος Π

Προορισμοί

ΑΝΔΡΟΣ
ΤΗΝΟΣ
ΜΥΚΟΝΟΣ
ΠΑΡΟΣ
ΝΑΞΟΣ
ΣΥΡΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Χρήσιμες Πληροφορίες

Παιδιά μέχρι 5 ετών δικαιούνται 100% έκπτωση κατά την έκδοση του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου, ενώ τα παιδία από 5 έως 10 ετών εκδίδουν παιδικό εισιτήριο με 50% έκπτωση.

Δρομολόγια Fast Ferries

Η Fast Ferries πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια εξυπηρετώντας τη γραμμή:

ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΝΑΞΟΣ

 

Εισιτήρια Fast Ferries από το Viva.gr

Στο Viva.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που πραγματοποιεί η Fast Ferries.

Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει μέσω του online συστήματός μας.
Θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια του “Θεολόγος Π.” προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο.

Κλείστε το εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του
Viva.gr.
Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της Fast Ferries, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του
Viva.gr.