Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Saronic Ferries

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - Saronic Ferries

Saronic Ferries

Saronic Ferries

Απο το 2013, συνδέουμε καθημερινά τα νησιά του Σαρωνικού κόλπου με τον Πειραιά και μεταξύ τους.   

Με 50 και πλέον χρόνια εμπειρίας στης γραμμή, βασική μας προτεραιότητα είναι η εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων και επαγγελματιών των νησιών μας χειμώνα καλοκαίρι, όπως και των πολυάριθμων επισκεπτών στη διάρκεια όλου του χρόνου. Μέσα από τη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και της εν πλω εμπειρίας, παραμένουμε 365 ημέρες κάθε χρόνο συνεπείς συνεπιβάτες σε ένα ταξίδι κοντινό αλλά μαγευτικό.
 

 

Στόλος

Ο στόλος της Saronic Ferries αποτελείται από 4 πλοία:

ΦΟΙΒΟΣ
Το Ε/Γ-Ο/Γ ΦΟΙΒΟΣ έχει μήκος 100m, χωρητικότητα 120 ΙΧ αυτοκινήτων και 1200 επιβατών. Μετασκευάστηκε εκτενώς, για 12 μήνες, έως τον Ιούλιο του 2005, οπότε και ξεκίνησε η δρομολόγησή του. Έχει συνολικά δύο καταστρώματα επιβατών με 5 κλειστά σαλόνια, 3 κυλικεία καθώς και άπλετο ανοιχτό κατάστρωμα με καθίσματα για όσους επιθυμούν να καθίσουν έξω ή συνοδεύονται από κατοικίδια ζώα. Η επιβίβαση των επιβατών γίνεται και με κυλιόμενη κλίμακα από την αριστερή πλευρά του πλοίου.

ΑΧΑΙΟΣ
Κατασκευασμένο το 2007, το ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΑΧΑΙΟΣ είναι ένα υπερ-πολυτελές αμφίδρομο πλοίο με χώρους επιβατών που θυμίζουν σαλόνια κρουαζιερόπλοιου, χωρητικότητα 1000 επιβατών και 140 ΙΧ αυτοκινήτων. Διαθέτει δύο επίπεδα γκαραζ που φορτο-εκφορτώνονται με το εμπρός για την άνεση και την ασφάλεια των οδηγών. Στο πολυτελέστατο σαλόνι οι επιβάτες φτανουν με δύο κυλιόμενες σκάλες. Το πλοίο είναι πλήρως προσαρμοσμένο για την εξυπηρέτηση ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ
Κατασκευασμένο το 1990 με ολικό μήκος 91,80 μέτρα, το πλοίο Απόλλων Ελλάς μπορεί να μεταφέρει 1,380 επιβάτες και 100 ΙΧ. Διαθέτει δύο καταστρώματα επιβατών καθώς επίσης και άπλετο ανοιχτό χώρο με καθίσματα και σκίαση.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ
Το πλοίο κατασκευάστηκε το 1998, και έχει ολικό μήκος 86 μέτρων. Διαθέτει πόρτες επιβίβασης οχημάτων/επιβατών και στις δύο άκρες (πλώρα - πρύμα), ώστε τα ΙΧ να επιβιβάζονται με το εμπρός. Μεταφέρει 1300 επιβάτες και 74 ΙΧ. Διαθέτει επίσης άπλετο εξωτερικό κατάστρωμα με καθίσματα σε σκιασμένους χώρους.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ
ΑΧΑΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ
ΦΟΙΒΟΣ
  

Προορισμοί

Αίγινα
Αγκίστρι
Μέθανα
Πόρος

Χρήσιμες Πληροφορίες

Τα πλοία φεύγουν από την πύλη Ε8, στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά.

Από το σταθμό του ΗΣΑΠ κατευθύνεστε αριστερά (κοιτώντας τη θάλασσα) επί της ακτής Ποσειδώνος, και στον πρώτο μεγάλο κόμβο περνάτε στην απέναντι πλευρά του δρόμου και φτάνετε στο πρακτορείο των επιβατών της Κοινοπραξίας.

Για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο ή δίκυκλο και προσέρχονται από τη Λ. Ποσειδώνος (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) θα κατεβείτε την οδό Γούναρη και στο τέρμα της θα κάνετε δεξιά και αμέσως αριστερά στο πρώτο φανάρι (Πλατεία Καραϊσκάκη). Ακολουθώντας τις πινακίδες με σήμανση προς Πύλη Ε8, θα φτάσετε στα εκδοτήρια των οχημάτων.

Για όσους χρησιμοποιούν Λεωφορεία, οι κοντινότερες στάσεις είναι οι "Ακτή Ποσειδώνος" και "Πλατεία Καραϊσκάκη".

Δρομολόγια Saronic Ferries

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ & ΑΙΓΙΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓΚΙΣΤΡΙ & ΑΓΚΙΣΤΡΙ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΑ & ΜΕΘΑΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΟΡΟΣ & ΠΟΡΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ