Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Minoan Lines

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - MINOAN LINES

Minoan Lines

Minoan Lines

Η ακτοπλοϊκή Minoan Lines (Μινωικές Γραμμές) δραστηριοποιείται στην ελληνική ακτοπλοϊκή αγορά εδώ και 36 χρόνια. Στον στόλο της συμπεριλαμβάνονται 7 σύγχρονα επιβατηγά και οχηματαγωγά πλοία.

Οι Μινωικές Γραμμές διαθέτουν δρομολόγια για προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, ενώ πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια από τα λιμάνια του Πειραιά και της Πάτρας. Διαθέτει δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο της Κρήτης και από το λιμάνι της Πάτρας προς την Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Ανκόνα στην Ιταλία.

Πραγματοποιεί επίσης καθημερινά δρομολόγια από την Ιταλία, από το λιμάνι της Ανκόνας με τελικό προορισμό το λιμάνι της Κέρκυρας, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και το λιμάνι της Πάτρας.

Η ακτοπλοϊκή εταιρία Minoan Lines αναδείχθηκε για 2 συνεχόμενες χρονιές (2008 και 2009) ως η ακτοπλοϊκή εταιρεία με την καλύτερη φήμη, κερδίζοντας το «Χρυσό Μετάλλιο» στην κατηγορία της κατά την ετήσια πανελλαδική έρευνα «Famous Brands», η οποία διενεργείται από την Tradelink Reputation Research & Consultancy.

Στόλος

Η/S/F Festos Palace
H/S/C Santorini Palace
H/S/F Knossos Palace
H/S/F Kydon Palace
Florencia
Europa Palace
Zeus Palace
Cruise Bonaria
Corfu

CRUISE OLYMPIA
H/S/F ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΛΑΣ
H/S/F ΙΚΑΡΟΣ ΠΑΛΑΣ
H/S/F ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ
H/S/F ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΛΑΣ
H/S/F ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ

Προορισμοί

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΝΚΟΝΑ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ΚΕΡΚΥΡΑ
ΠΑΤΡΑ
ΧΑΝΙΑ
ΣΕΡΙΦΟΣ
ΣΙΦΝΟΣ
ΜΗΛΟΣ

Χρήσιμες Πληροφορίες

Τα άτομα που έχουν συμπληρώσει το 60ο έτος της ηλικίας τους και ταξιδεύουν με ή χωρίς το Ι.Χ. όχημά τους απολαμβάνουν 20% έκπτωση στα εισιτήριά τους στις γραμμές εξωτερικού σε όλες τις κατηγορίες θέσεων.

Δρομολόγια Minoan Lines

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΝΚΟΝΑ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ΚΕΡΚΥΡΑ
ΠΑΤΡΑ
ΧΑΝΙΑ
ΣΕΡΙΦΟΣ
ΣΙΦΝΟΣ
ΜΗΛΟΣ

Εισιτήρια Minoan Lines από το Viva.gr

Στο Viva.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και τα πλοία της Minoan Lines.
Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει μέσω του online συστήματός μας.

Θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρίας προς την Κρήτη και την Ιταλία και παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο μέσω του online συστήματός μας.

Κλείστε το εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του
Viva.gr.
Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της Minoan Lines, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του
Viva.gr.